Libnet.ro
UNICEF

16:00

Peste 300 de oameni au murit din cauza unui recall facut mult prea tarziu de General Motors, sustine un raport din SUA

Hotnews Hotnews,
 Peste 300 de oameni au murit din cauza unui recall facut mult prea tarziu de General Motors, sustine un raport din SUA

Un defect la airbag-urile unor modele General Motors a starnit un urias scandal in SUA unde compania e acuzata ca ar fi avut inca din 2001 semne despre problema, insa a facut rechemare abia in 2014. Partea cea mai grava este ca un raport indica 303 decese din cauza unor airbag-uri care nu s-au deschis inaintea unor coliziuni, insa General Motors spune ca cifrele sunt mult exagerate, cele corecte fiind de peste 20 de ori mai mici, informeaza The New York Times. continuă pe Hotnews

Vieti secerate din cauza unui virus informatic.

Odubla tragedie care s-a produs intr-o comuna braileana readuce in discutie raspunderile morale ale celor care, ascunzandu-si identitatea, incearca sa speculeze lipsa de experienta a unor utilizatori de internet, pentru a face rost de ceva bani. Un atac informatic, din care nu lipsea indemnul ca victima sa plateasca o suma de bani, s-a transformat in tragedie, careia i-au cazut victime Marcel Datcu, de 37 de ani, din comuna braileana Movila Miresii si fiul acestuia, Nicolae, in varsta de 4 .

O asistenta medicala si soferul unei ambulante au ajuns la spital din cauza unui sofer care nu s-a asigurat la virare

Un grav accident de circulatie a avut loc miercuri seara, 12 martie, in jurul orei 22. 00, pe DN1C in comuna clujeana Caseiu. in jurul orei 21. 50, echipajul de pe ambulanta a fost solicitat la un caz medical in localitatea Caseiu. insa din salvatori au devenit victime.

Caru' cu Vedete: Unul dintre cele mai longevive cupluri din Romania s-a destramat peste noapte; S-a certat Piti cu Mutu din cauza Vicai Blochina? Ce spune blonda; Nicoleta Luciu s-a ingrasat 12 kilograme! N-o sa crezi cu ce s-a indopat

E mare scandal intre cumnatele! Doua prezentatoare TV sexy au ajuns la cutite din cauza unui Don Juan ranit in orgoliu. Prietene la catarama. Jean Claude Van Damme, filmare secreta la Balea! Cum arata megastarul la 54 de ani. Surpriza de proportii, ieri, pentru turistii care s-au aflat la Balea Lac.

VIDEO Se incing spiritele in Bazarul din Buzau, din cauza unui mall chinezesc care se deschide in apropiere

Revolta impotriva chinezilor, in centrul comercial al Buzaului. Tarabagiii din principalul bazar al orasului vor sa impiedice un grup de investitori chinezi sa isi amenajeze in imediata vecinatate un mall cu marfuri extrem de ieftine. Primele actiuni ale comerciantilor nemultumiti au fost pichetarea primariei si intalnirea cu autoritatile, insa nu exclud si alte forme de protest.

Estimarea de profit a industriei aeriene, redusa din cauza crizei din Ucraina.

IATA a redus estimarea de profit a industriei aeriene, din cauza crizei din Ucraina. Astfel, transportatorii aerieni vor inregistra in acest an un profit net cumulat de 18,7 miliarde de dolari, redus cu 5% fata de o estimare anterioara, din cauza tensiunilor geopolitice din Ucraina si alte regiuni si a incetinirii cresterii economice in tarile emergente, informeaza Mediafax. Veniturile operatorilor vor atinge aproximativ 745 de miliarde de dolari, cu 2 miliarde de dolari mai mult fata de .

Buffett: Nu vindeti actiuni din cauza Chinei sau Ucrainei si stati departe de bitcoin

Miliardarul american Warren Buffett a recomandat investitorilor, intr-un interviu acordat CNBC si preluat de Mediafax, sa nu vanda actiuni din cauza tensiunilor din Ucraina sau a temerilor legate de incetinirea cresterii economice din China si sa stea.

Un avion al Tarom nu a putut decola, din cauza unor probleme tehnice, de pe aeroportul din Iasi.

Un avion al Tarom nu a putut decola, miercuri, de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice, informeaza Mediafax. Membrii echipajului aflat la bord au luat decizia de a nu incepe manevrele de decolare in timp ce avionul rula pe pista. Avionul urma sa decoleze la ora 14. 20 de pe aeroportul din Iasi, cu destinatia Bucuresti, insa membrii echipajului au decis ca aparatul sa ramana la sol si sa amane decolarea, dupa ce au fost semnalate niste probleme tehnice. Avionul a inceput sa .

Suceava: Tigari de contrabanda de peste 300.000 de lei gasite in apropierea frontierei

Politistii de frontiera din cadrul I. F Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat peste 38. 000 pachete cu tigari in valoare de 374. 000 lei. Pentru retinerea persoanelor implicate, care nu s-au supus.

Radio Zu, amendat cu 10.000 de lei din cauza lui Mircea Badea.

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de marti, sa amendeze cu 10. 000 de lei Radio Zu, dupa ce, in doua editii ale emisiunii Mircea Badea la Zu, realizatorul a folosit un limbaj considerat injurios de membrii CNA, informeaza Mediafax. CNA a primit trei sesizari privind editiile din 16 decembrie 2013 si 20 februarie 2014 ale emisiunii Mircea Badea la Zu. In editia din 16 decembrie, Mircea Badea a comentat interventia telefonica a unui ascultator, care discuta .

Manevrele militare din M.Neagra, amanate din cauza vremii.

Manevrele militare la care ar urma sa participe nave din Romania, Bulgaria si Statele Unite au fost amanate, marti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din vestul Marii Negre, informeaza Mediafax. Exercitiul trebuia sa inceapa marti, dar a fost amanat cu 24 de ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au comunicat Fortele Navale bulgare. Citeste si: Dansul periculos al navelor de lupta in Marea Neagra La manevrele militare organizate pe fondul crizei din regiunea ucraineana prorusa .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )