Libnet.ro
UNICEF

19:00

Buffett: Nu vindeti actiuni din cauza Chinei sau Ucrainei si stati departe de bitcoin

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Buffett: Nu vindeti actiuni din cauza Chinei sau Ucrainei si stati departe de bitcoin

Miliardarul american Warren Buffett a recomandat investitorilor, intr-un interviu acordat CNBC si preluat de Mediafax, sa nu vanda actiuni din cauza tensiunilor din Ucraina sau a temerilor legate de incetinirea cresterii economice din China si sa stea. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 300 de oameni au murit din cauza unui recall facut mult prea tarziu de General Motors, sustine un raport din SUA

Un defect la airbag-urile unor modele General Motors a starnit un urias scandal in SUA unde compania e acuzata ca ar fi avut inca din 2001 semne despre problema, insa a facut rechemare abia in 2014. Partea cea mai grava este ca un raport indica 303 decese din cauza unor airbag-uri care nu s-au deschis inaintea unor coliziuni, insa General Motors spune ca cifrele sunt mult exagerate, cele corecte fiind de peste 20 de ori mai mici, informeaza The New York Times.

Un avion al Tarom nu a putut decola, din cauza unor probleme tehnice, de pe aeroportul din Iasi.

Un avion al Tarom nu a putut decola, miercuri, de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice, informeaza Mediafax. Membrii echipajului aflat la bord au luat decizia de a nu incepe manevrele de decolare in timp ce avionul rula pe pista. Avionul urma sa decoleze la ora 14. 20 de pe aeroportul din Iasi, cu destinatia Bucuresti, insa membrii echipajului au decis ca aparatul sa ramana la sol si sa amane decolarea, dupa ce au fost semnalate niste probleme tehnice. Avionul a inceput sa .

Estimarea de profit a industriei aeriene, redusa din cauza crizei din Ucraina.

IATA a redus estimarea de profit a industriei aeriene, din cauza crizei din Ucraina. Astfel, transportatorii aerieni vor inregistra in acest an un profit net cumulat de 18,7 miliarde de dolari, redus cu 5% fata de o estimare anterioara, din cauza tensiunilor geopolitice din Ucraina si alte regiuni si a incetinirii cresterii economice in tarile emergente, informeaza Mediafax. Veniturile operatorilor vor atinge aproximativ 745 de miliarde de dolari, cu 2 miliarde de dolari mai mult fata de .

Vaslui: Un copil nascut in tren a fost scos din familie din cauza situatiei de risc in care se afla

Un copil care s-a nascut perfect sanatos intr-un tren aflat in miscare a fost scos din familie de catre Directia pentru Protectia Copilului Vaslui, din cauza situatiei de risc in care se afla, relateaza.

Un avion al companiei Tarom nu a putut decola de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice

Un avion al companiei Tarom nu a putut decola, miercuri, de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice. Membrii echipajului au luat decizia de a nu incepe manevrele de decolare in timp ce avionul rula pe.

Caru' cu Vedete: Unul dintre cele mai longevive cupluri din Romania s-a destramat peste noapte; S-a certat Piti cu Mutu din cauza Vicai Blochina? Ce spune blonda; Nicoleta Luciu s-a ingrasat 12 kilograme! N-o sa crezi cu ce s-a indopat

E mare scandal intre cumnatele! Doua prezentatoare TV sexy au ajuns la cutite din cauza unui Don Juan ranit in orgoliu. Prietene la catarama. Jean Claude Van Damme, filmare secreta la Balea! Cum arata megastarul la 54 de ani. Surpriza de proportii, ieri, pentru turistii care s-au aflat la Balea Lac.

Manevrele militare cu nave din Romania, Bulgaria si SUA, amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor din Marea Neagra

Manevrele militare care urmau sa debuteze marti, in Marea Neagra, au fost amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeazaMediafax. Exercitiul la care urmau sa participe nave.

Manevrele militare din M.Neagra, amanate din cauza vremii.

Manevrele militare la care ar urma sa participe nave din Romania, Bulgaria si Statele Unite au fost amanate, marti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din vestul Marii Negre, informeaza Mediafax. Exercitiul trebuia sa inceapa marti, dar a fost amanat cu 24 de ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au comunicat Fortele Navale bulgare. Citeste si: Dansul periculos al navelor de lupta in Marea Neagra La manevrele militare organizate pe fondul crizei din regiunea ucraineana prorusa .

Vieti secerate din cauza unui virus informatic.

Odubla tragedie care s-a produs intr-o comuna braileana readuce in discutie raspunderile morale ale celor care, ascunzandu-si identitatea, incearca sa speculeze lipsa de experienta a unor utilizatori de internet, pentru a face rost de ceva bani. Un atac informatic, din care nu lipsea indemnul ca victima sa plateasca o suma de bani, s-a transformat in tragedie, careia i-au cazut victime Marcel Datcu, de 37 de ani, din comuna braileana Movila Miresii si fiul acestuia, Nicolae, in varsta de 4 .

O mama a dat in judecata Google din cauza achizitiilor in-app Google Play

Desi nu este prima oara cand intra in discutiie sistemul de achizitii in-app Google Play, acum vorbim si de un proces. La doar cateva zile dupa ce Comisia Europeana si-a facut un scop in viata din schimbarea etichetarii aplicatiilor din magazine virtuale care suporta achizitii in-app, un subiect similar apare intr-un proces intentat celor de la Google. Achizitiile in-app realizate necontrolat de copii sunt din nou in mijlocul atentiei, mai ales cand se reflecta in sume de plata fabuloase ce [].

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )