Libnet.ro
UNICEF

15:45

Peste 35.000 de pachete cu tigari confiscate in urma unei perchezitii in Sighetu Marmatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 35.000 de pachete cu tigari confiscate in urma unei perchezitii in Sighetu Marmatiei

Politistii de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat in urma unei perchezitii efectuate pe linia combaterii contrabandei cu tigari, cantitatea de 35. 236 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 412. 260 lei, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Axel Witsel (Dortmund) nu va mai juca n 2019 S-a accidentat n urma unei cazaturi n locuinta sa

Axel Witsel, mijlocasul echipei Borussia Dortmund, nu va mai putea juca in anul 2019 din cauza unei accidentari. Belgianul a suferit o cazatura in locuinta sa si a avut nevoie de o interventie chirurgicala.

Un mort si mai multi disparuti in urma unei eruptii vulcanice. Autoritatile au evacuat un grup de turisti in ultimul moment (VIDEO)

O persoana a murit si alte cateva sunt date disparute in urma eruptiei unui vulcan din Noua Zeelanda, relateaza BBC. Potrivit autoritatilor, a fost necesara desfasurarea unor forte de salvare pentru a.

UPDATE Cinci morti si zeci de disparuti in urma unei eruptii vulcanice. Autoritatile au evacuat un grup de turisti in ultimul moment (VIDEO)

Update 10:50: Cinci persoane au murit, cel putin 20 sunt ranitesi alte 27 sunt date disparute in urma eruptiei unui vulcan din Noua Zeelanda, relateaza BBC. Anterior, bilantul era de un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )