Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un mort si mai multi disparuti in urma unei eruptii vulcanice. Autoritatile au evacuat un grup de turisti in ultimul moment (VIDEO)

B1 B1,
Un mort si mai multi disparuti in urma unei eruptii vulcanice. Autoritatile au evacuat un grup de turisti in ultimul moment (VIDEO)

O persoana a murit si alte cateva sunt date disparute in urma eruptiei unui vulcan din Noua Zeelanda, relateaza BBC. Potrivit autoritatilor, a fost necesara desfasurarea unor forte de salvare pentru a. continuă pe B1

UPDATE Cinci morti si zeci de disparuti in urma unei eruptii vulcanice. Autoritatile au evacuat un grup de turisti in ultimul moment (VIDEO)

Update 10:50: Cinci persoane au murit, cel putin 20 sunt ranitesi alte 27 sunt date disparute in urma eruptiei unui vulcan din Noua Zeelanda, relateaza BBC. Anterior, bilantul era de un.

O persoana ucisa si mai multe disparute in urma eruptiei unui vulcan in Noua Zeelanda

O persoana a murit si mai multe sunt date disparute in urma unei eruptii vulcanice care a avut loc l.

Gigi Becali arunca bomba. Da afara mai multi jucatori de la FCSB

Gigi Becali a facut un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a anuntat ca la vara se va desparti de mai multi fotbalisti.

Scandal violent in judetul Vaslui! Politisti amenintati si loviti de mai multi barbati. Incredibil de la ce a pornit conflictul

Doi agenti de politie au fost agresati de mai multe persoane in fata unei gospodarii din Murgeni, judetul Vaslui. Politistii urmareau un sofer care nu a oprit la semnalul lor. in cele din urma,.

Axel Witsel (Dortmund) nu va mai juca n 2019 S-a accidentat n urma unei cazaturi n locuinta sa

Axel Witsel, mijlocasul echipei Borussia Dortmund, nu va mai putea juca in anul 2019 din cauza unei accidentari. Belgianul a suferit o cazatura in locuinta sa si a avut nevoie de o interventie chirurgicala.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

O tragedie! Un preot a confundat anghiazma cu benzina si a aruncat totul in aer. Mai multi morti si raniti!

Explozie puternica la o conducta de gaze din Nigeria, provocata de un preot care a confundat agheasma cu benzina. Sase oameni, printre care si doi copii au murit si multi altii, printre care si preotul au fost.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora: mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat,vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )