Libnet.ro
UNICEF

09:30

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acrodat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

B1 B1,
Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acrodat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi dat burse scolare pe anul trecut, potrivit lui Alexandru Manda, fost presedinte al Asociatiei Elevilor. intrebat daca exista dovezi care sa ateste acest fap. continuă pe B1

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi acordat burse elevilor, anul trecut (VIDEO)

Peste 94% dintre localitatile din Romania nu ar fi dat burse scolare pe anul trecut, potrivit lui Alexandru Manda, fost presedinte al Asociatiei Elevilor. intrebat daca exista dovezi care sa ateste acest fap.

Cum va arata noul an scolar in pandemie: in peste 12.600 de scoli din Romania copiii se intorc in banci Ultimele date transmise de Ministerul Educatiei

Elevii din peste 12. 600 de scoli din Romania se intorc in banci, incepand de luni, in timp ce in peste 5. 100 de unitati de invatamant cursurile vor fi in scenariul hibrid - prezenta fizica si ore online, prin rotatie - si in scenariul rosu - exclusiv online, conform ultimelor date transmise vineri de Ministerul Educatiei. in Capitala, 17 unitati de invatamant vor incepe noul an scolar cu ore exclusiv online, iar aproape 600 vor urma scenariul mixt.

Cutremur in showbizul din Romania. Smiley, martor intr-un dosar de pedofilie. S-a intalnit cu una dintre fetele abuzate

Caz uluitor! O tanara in varsta de 14 ani a fost abuzata de un om de afaceri de 50 de ani, chiar cu acordul mamei. Astfel, o mama si-a vandut fiica de 14 ani unui om de afaceri de 50 de ani. Acest barbat a abuzat minora, cu care a intretinut relatii intime, iar femeia .

Cati medici si asistenti medicali sunt in scolile din Romania? Ministerul Sanatatii promite ca va suplimenta numarul lor pana la finalul anului

302 medici si 3. 630 de asistenti medicali asigura servicii medicale in cabinetele de medicina scolara din Romania, in acest moment, arata datele comunicate de Ministerul Sanatatii. Pana la sfarsitul anului, Ministerul Sanatatii promite ca va identifica resursele financiare pentru suplimentarea unui numar de 264 de posturi de medici scolari si 534 de posturi de asistenti medicali pentru cabinetele scolare.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Piata investitionala din Romania demonstreaza ca ramane robusta si in perioada pandemiei

Tranzactiile semnate in ultimele saptamani, cu o valoare cumulata de peste 400 de milioane de euro, demonstreaza ca piata investitionala din Romania ramane robusta si atractiva chiar si in perioada pandemiei Covid-19, nemaifiind privita ca o piata marginala a Europei Centrala si de Est, apreciaza consultantii firmei Cushman and Wakefield Echinox.

Mai multe adolescente din Romania au fost scapate din mainile unei retele de proxeneti

Un numar de 11 fete din Romania au reusit sa fie salvate de catre autoritati din mainile uneia dintre celemai mari retele de proxeneti. Fetele urmau sa fie duse in Scotia unde erau obligate sa se.

Cine incearca sa controleze presa din Romania?! Ambasadorul Americii rupe tacerea si face anuntul ferm

Ambasadorul Americii in Romania a spus ca presa din Romania este influentata de comunistii chinezi. Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, spune ca Huawei se foloseste de platforme rusesti, de bani multi si de romani controversati pentru a minti poporul roman. Presa din Romania, sub controlul comunistilor chinezi? CE anunt a facut ambasadorul Americii, Adrian Zuckerman Adrian .

Orasul din Romania in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc. Toti romanii merg aici la tratamente

Greu, dar nu avem alta sursa de incalzire, spune un localnic din orasul sarac in care oamenii nu-si permit incalzirea cu ajutorul curentului electric. Romania, tara minunilor. Orasul in care oamenii se incalzesc cu lemne, la bloc Orasul Slanic 38 km de Ploiesti), judetul Prahova, a ramas in alt mileniu in ceea ce priveste incalzirea .

Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani! 5 lucruri pe care le face zilnic pentru a arata bine

Iti vine sa crezi sau nu, dar vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani e chiar Florentina Opris! Prezentatoarea emisiunii tv Sport, dieta si o vedeta de la Kanal D arata incredibil de bine la anii sai. Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani Florentina .

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )