Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 40 de grupuri civice cer demisia lui Carmen Dan dupa incidentele de la Topoloveni

Hotnews Hotnews,
 Peste 40 de grupuri civice cer demisia lui Carmen Dan dupa incidentele de la Topoloveni

Un numar de 41 de grupuri civice solicita demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru maniera in care jandarmii au intervenit vineri la Topoloveni, catalogand reactia fortelor de ordine drept una abuziva, de intimidare. continuă pe Hotnews

Zeci de grupuri civice cer demisia lui Carmen Dan dupa retinerea protestatarilor de la Topoloveni de catre jandarmi

41 de grupuri si asociatii civice cer demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in urma incidentului de vineri de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost retinuti de jandarmi. Grupurile civice catalogheaza reactia fortelor de ordine drept abuziva, de intimidare.

VIDEO Austria: Mii de manifestanti cer demisia guvernului corupt al cancelarului Kurz, dupa publicarea inregistrarii compromitatoare cu vicecancelarul Strache

Mii de austrieci s-au adunat sambata, la Viena, in fata sediului guvernului pentru a cere alegeri anticipate, dupa demisia vicecancelarului si lider al ultranationalistilor, Heinz-Christian Strache, care si-a vazut compromisa cariera politica in urma publicarii cu o saptamana inaintea alegerilor europene a unei inregistrari cu camera ascunsa facuta cu doi ani in urma.

Sorina Pintea: Peste 40 de milioane de euro, alocate pentru infiintarea celor patru centre de mari arsi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, la Targu Mures, ca desi initial estimarea pentru infiintarea celor patru centre de mari arsi a fost de 17 milioane de euro, s-a ajuns la o valoare de peste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )