Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de grupuri civice cer demisia lui Carmen Dan dupa retinerea protestatarilor de la Topoloveni de catre jandarmi

Adevărul Adevărul,
Zeci de grupuri civice cer demisia lui Carmen Dan dupa retinerea protestatarilor de la Topoloveni de catre jandarmi

41 de grupuri si asociatii civice cer demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, in urma incidentului de vineri de la Topoloveni, cand mai multi protestatari pasnici au fost retinuti de jandarmi. Grupurile civice catalogheaza reactia fortelor de ordine drept abuziva, de intimidare. continuă pe Adevărul

Peste 40 de grupuri civice cer demisia lui Carmen Dan dupa incidentele de la Topoloveni

Un numar de 41 de grupuri civice solicita demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru maniera in care jandarmii au intervenit vineri la Topoloveni, catalogand reactia fortelor de ordine drept una abuziva, de intimidare.

Demisia ministrului de Interne Carmen Dan, ceruta de 40 de organizatii civice pentru abuzurile jandarmilor de la Topoloveni

Peste 40 de grupuri si organizatii civice solicita demisia din functie a ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce jandarmii i-au retinut vineri, la Topoloveni, pe toti protestatarii anti-Dragnea, pe care i-au dus la sectia de politie pana cand.

Orban a desfiintat-o pe Carmen Dan: Sluga obedienta si ticaloasa a lui Dragnea

Carmen Dan s-a aruncat la niste afirmatii foarte ciudate pe parcursul zilei de marti, cand a amenintat protestatarii anti-PSD cu o sesizare la pachet pe marginea violentelor inchipuite de la mitingurile PSD. Reactia lui Ludovic Orban a fost pe masura. intr-un set de declaratii facute marti seara de liderul PNL, Ludovic Orban a dat de [] .

ORBAN, DESPRE RIDICAREA UNOR PROTESTATARI: Jandarmeria a recidivat, la comanda lui Carmen Dan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Satu Mare, ca Jandarmeria a recidivat la comanda ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce zece persoane care protestau impotriva liderului PSD, Liviu Dragnea, la Topoloveni, au fost ridicate si duse la sectia de polite.

Orban (PNL): Jandarmeria a recidivat probabil tot la comanda lui Carmen Dan, pur si simplu ridicand si bagand in duba cetateni romani din Topoloveni care au vrut sa protesteze fata de Liviu Dragnea

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, vineri, ca Jandarmeria a recidivat probabil tot la comanda lui Carmen Dan, ministrul de Interne, dupa ce zece persoane care protestau impotriva lui Liviu Dragnea,.

FOTO Vizita neanuntata a ministrului de Interne in zonele inundate din Maramures. Ce sfaturi da Carmen Dan

Pagubele inregistrate in urma ruperii de nori din localitatea Salistea de Sus, judetul Maramures, au fost evaluate in prezenta ministrului Carmen Dan. Vizita demnitarului nu a fost facuta publica, detalii despre intalnire fiind furnizate de catre reprezentantii Consiliului Judetean Maramures.

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga o cearta pe Carmen Dan: O rog sa-si vada de treaba. Ministerul nu e la cheremul PSD

Fostul ministru de interne Vasile Blaga i-a transmis actualului ministru, Carmen Dan, care i-a amenintat cu dosare penale pe manifestantii anti-PSD din Iasi si Arad, ca Ministerul Afacerilor Interne nu este la dispozitia niciunui partid politic, si nici la cheremul PSD, si sa-si vada de treaba.

Replica dura a unui procuror dupa ce Carmen Dan i-a amenintat cu dosare pe contestatarii PSD

Procurorul botosanean Nicoleta Arpinte a reactionat dur dupa ce ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca ar putea fi sesizat Parchetul in cazul manifestantilor anti-PSD. Magistratul botosanean critica declaratiile ministrului si spune ca in nicio tara civilizata si libera asa ceva nu este posibil.

VIDEO Austria: Mii de manifestanti cer demisia guvernului corupt al cancelarului Kurz, dupa publicarea inregistrarii compromitatoare cu vicecancelarul Strache

Mii de austrieci s-au adunat sambata, la Viena, in fata sediului guvernului pentru a cere alegeri anticipate, dupa demisia vicecancelarului si lider al ultranationalistilor, Heinz-Christian Strache, care si-a vazut compromisa cariera politica in urma publicarii cu o saptamana inaintea alegerilor europene a unei inregistrari cu camera ascunsa facuta cu doi ani in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2303 seconds )