Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania

Hotnews Hotnews,
 Cel putin 40 de persoane infectate cu noul coronavirus in timpul unei slujbe religioase in Germania

Cel putin 40 de persoane au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus dupa ce au participat la un serviciu religios intr-o biserica baptista din orasul german Frankfurt, au anuntat sambata autoritatile sanitare locale, informeaza agentia DPA, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Peste 40 de persoane infectate cu coronavirus, dupa ce au participat la o slujba religioasa

Peste 40 de persoane au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus dupa ce au fost prezenti la o slujba religioasa din Frankfurt, la inceputul acestei luni, a declarat sambata seful departamentului de Sanatate al orasului.

Trei femei cu varste cuprinse intre 79 si 84 de ani au murit dupa ce au fost infectate cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.159

Inca trei persoane infectate cu noul coronavirus au decedat in spitale, astfe incat numarul total al celor care au murit este de 1. 159, potrivit unei informari a Grupului de Comunicare Strategica. Este vorba de trei femei, cu varste cuprinse intre 79 si 84 de ani, care aveau comorbiditati.

FOTO VIDEO Un ciclon mai devastator decat noul coronavirus: cel putin 84 de morti si pagube uriase in sudul Asiei dupa trecerea furtunii Amphan

Ciclonul Amphan, una dintre cele mai severe furtuni care a lovit sudul Asiei in ultimii ani, a provocat moartea a cel putin 84 persoane si pagube uriase. Autoritatile din India si cele din Bangladesh au pus la adapost peste 3 milioane de persoane.

Apple si Google au lansat tehnologia pentru urmarirea contactelor persoanelor infectate cu noul coronavirus

Autoritatile din 23 de tari de pe cinci continente au solicitat accesul la tehnologia de urmarire a contactelor oferita de Apple si Google, divizie a grupului Alphabet, au anuntat miercuri cele doua companii, care au inaugurat versiunea initiala a sistemului, transmite Reuters.

Sondaj: Un sfert dintre americani sunt putin sau deloc interesati sa se vaccineze pentru noul coronavirus

Un sfert dintre americani sunt putin su deloc interesati pentru a fi vaccinati contra coronavirusului, potrivit unui sondaj ReutersIpsos publicat joi, unii respondenti fiind ingrijorati ca ritmul record in care sunt dezvoltate vaccinurile ar putea compromite siguranta, transmite Reuters.

Cel putin 97 de persoane au murit dupa prabusirea unui avion in Pakistan

Cel putin 97 de persoane si-au pierdut viata, dupa prabusirea unui avion apartinand companiei Pakistan International Airlines PIA) la Karachi Pakistan), au anuntat autoritatile locale, care au subliniat ca exista si doi supravietuitori.

Aproape 18.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus in Romania. Situatia pe judete

Pana vineri, 22 mai, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 17. 712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10. 777 au fost declarate vindecate si externate.

MAE |47 de romani care lucreaza la abatorul Dissen din Germania au fost infectati cu noul coronavirus

Mai multi cetateni romani lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara, Germania. Dintre acestia, cel putin 47 sunt infectati cu noul coronavirus, dupa cum transmite Ministerul Roman de Externe. De.

Vladimir Putin: Un alt val de coronavirus este posibil in Rusia de la sfarsitul lunii octombrie pana in noiembrie Se fac pregatiri pentru acest scenariu

In contextul in care Rusia a inregistrat zilnic peste 10. 000 de contaminari cu noul coronavirus, pana la jumatatea acestei luni, presedintele Vladimir Putin a dat startul unei iesiri treptate din starea de.

Un nou studiu privind COVID-19: Numarul real al infectarilor cu noul coronavirus, de 18 ori mai mare decat cel raportat

Testele privind anticorpii efectuate de cercetatori pentru a determina starea infectiilor cu coronavirus noi in Tokyo sugereaza ca numarul de cazuri din capitala Japoniei ar putea fi mult mare decat cifra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )