Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 400 de Jeep Grand Cherokee din Romania, rechemate in service din cauza selectorului de viteze

Hotnews Hotnews,
 Peste 400 de Jeep Grand Cherokee din Romania, rechemate in service din cauza selectorului de viteze

Jeep Grand Cherokee este rechemat in service pentru o actualizare de software a cutiei de viteze automate, care sa permita comutarea automata in treapta de parcare Park atunci cand soferul uita sa faca manual aceasta operatiune. In Romania sunt vizate 410 masini Jeep Grand Cherokee. Este vorba despre celebrul recall in care oamenii n-au inteles exact cum functioneaza noul selector de viteze, iar la nivel mondial campania de rechemare in service include peste 1,1 milioane masini. continuă pe Hotnews

(P) Beauty of Entrepreneurship - 9 Noiembrie 2016, o zi care va deveni memorabila pentru antreprenoriatul din Romania!

Pe data de 9 Noiembrie 2016 in cadrul Facultatii de Drept, in amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferinta dedicata antreprenorilor din Romania. La initiativa Asociatiei Nationale a Antreprenorilor din Romania, speakerii internationali sub.

Patru universitati din Romania, incluse in topul celor mai bune 1000 de universitati din lume

Patru universitati din Romania au fost incluse in topul celor mai bune 1000 de universitati din lume, realizat de site-ul american US News. Este vorba despre Universitatea Babes-Bolyai.

24.000 de hectare de paduri virgine din Romania ar putea intra in patrimoniul mondial UNESCO

Aproape 24. 000 de hectare de paduri virgine din Romania sunt propuse sa intre in patrimoniul mondial UNESCO.

Topul companiilor care ofera cele mai bune salarii din Romania. O companie de stat isi plateste angajatii cu 17.600 de lei pe luna (FOTO)

Angajatii Romatsa, cei care se ocupa de furnizarea serviciilor de trafic aerian, sunt salariatii cel mai bine platiti de o companie din Romania, primind o suma de 17. 600 de lei net pe luna, potrivit.

Joburi in aviatie: Ryanair face recrutari in trei orase din Romania in noiembrie

Crewlink, companie irlandeza de recrutari, va face interviuri in Romania in luna noiembrie, la Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca, pentru a face angajari la bordul aeronavelor Ryanair.

Carburantii din Romania, mai scumpi chiar si ca in Luxemburg, tara renumita pentru preturile sale mari si pentru lipsa de resurse

Romania se intrece cu tarile din Occident la pretul litrului de carburant. Astfel, litrul de benzina vandut la noi, fara taxele aplicate de stat, depaseste preturile din Austria, Franta.

Televiziunile din Romania difuzeaza documentare si programe speciale la un an de la tragedia din clubul Colectiv

Televiziunea Romana, dar si posturile Pro TV, Digi24, Antena 1, Kanal D si Discovery Channel vor difuza, in acest weekend, documentare si programe speciale despre incendiul din clubul Colectiv, la un an de cand a avut loc tragedia, scrie News. ro.

Un Institut de cercetare din Romania, care a primit 7 milioane de euro de la UE, functioneaza doar in acte! Toate cele 12 laboratoare sunt inchise cu cheia

Centrul de Economie Montana, localizat la Vatra Dornei, a primit 7 milioane de euro de la UE, dar nu indeplineste nicio conditie din cele care ar trebui, desi functioneaza de un an, conform.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2075 seconds )