Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste 400 de persoane ranite in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Peste 400 de persoane ranite in Piata Victoriei

Peste 60. 000 de persoane s-au aflat la protestul de aseara din Piata Victoriei, potrivit Agerpres. Un numar de 440 de persoane dintre care 24 de jandarmi au primit ingrijiri medicale la mitingul din Piata Victoriei din Capitala, potrivit unei informari a ISU Bucuresti-Ilfov. continuă pe Ziarul Bursa

Mitingul Diasporei: Peste 60.000 de persoane in Piata Victoriei

Actualizare 22. 40 Un protestatar, ranit grav la cap de un dispozitiv lacrimogen Jandarmii lanseaza rafale de grenade lacrimogene asupra protestatarilor, potrivit Agerpres. Noi incidente se inregistreaza la mitingul din Piata Victoriei intre o parte a manifestantilor si fortele de ordine, jandarmii ripostand.

ISU:Peste 400 de persoane au avut nevoie de ngrijiri medicale la mitingul din Piata Victoriei

Echipajele medicale au acordat asistenta medicala, vineri, la protestul din Piata Victoriei, pentru 440 de persoane, intre care 24 erau jandarmi, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov, citat de Mediafax.

Mitingul Diasporei: Peste 200 de persoane in Piata Victoriei

Peste 200 de persoane se afla deja in Piata Victoriei, la aceasta ora, pentru mitingul diasporei, programat sa inceapa la ora 17. 00, primele masini cu protestatari sosind inca din timpul noptii. Oamenii, veniti din stainatate, dar si din alte judete, scandeaza Demisia si Penalii. La aceasta ora, cateva zeci de romani veniti din strainatate s-au strans si in fata Teatrului National, urmand sa plece in mars catre Piata Victoriei, relateaza News. ro.

Mitingul Diasporei: Peste 10.000 de persoane in Piata Victoriei

Actualizare 19. 34 ISU Bucuresti: Asistenta medicala pentru 40 de persoane Echipajele de prim ajutor SMURD au acordat asistenta medicala, in intervalul orar 17,30-19,00, unui numar de 40 de persoane dintre cele aflatein aceasta dupa-amiaza la mitingul din Piata Victoriei, informeaza Agerpres.

Peste 80.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Oamenii scandeaza Justitie, nu coruptie! si Romania, trezeste-te!. Jandarmeria: in Piata au venit membrii galeriilor (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Peste 80. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Multimea este masata in piata si pe bulevardele Lascar Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff siIancu de Hunedoara. Numarul total al.

Incident in Piata Victoriei la mitingul diasporei: Doua persoane au fost ridicate de jandarmi. 400 de pesoane s-au adunat in Piata Victoriei

Zeci de persoane au ajuns deja in Piata Victoriei pentru marele miting al diasporei. Autoritatile au anuntat de diminata ca se fac controale pirotehnice preventive la masinile parcate in zona, pentru a fi.

FOTO Cu ce munitie au tras jandarmii n multimea din Piata Victoriei

Protestul diasporei de vineri seara din Piata Victoriei s-a lasat cu violente si cu o interventie brutala a jandarmilor care au dat cu gaze lacrimogene, au lansat grenade cu gaz iritant si au aruncat grenade cu efect acustic in toate directiile. in urma interventiei jandarmilor in piata au ramas cartusele si capsulele grenadelor cu gaze lacrimogene, dar si munitie neexplodata. Sute de persoane au fost ranite si au necesitat interventia medicilor.

LIVETEXTFOTO VIDEOMitingul Diasporei a nceput nca de dimineata / Peste 100 de persoane s-au adunat deja n Piata Victoriei

Vineri dimineata, cateva zeci de persoane venite pentru mitingul diasporei erau deja prezente in fata Guvernului. in zona delimitata cu garduri de fortele de ordine in Piata Victoriei sunt instalate si doua corturi si este parcata si o rulota. 47 Desi numarul celor prezenti este inca mic, ei au sosit din locuri foarte diverse. Cei cu care a discutat reporterul HotNews. ro din Piata Victoriei vin din Spania par cei mai numerosi), Germania, Italia, Belgia, Franta, din zona Moldovei, din Reghin, Baia Mare, Cluj, Oradea, Zimnicea. 29 Raed Arafat a declarat ca pentru miting vor fi aduse echipaje SMURD din afara Capitalei pentru a nu afecta interventiile la solicitarile din Bucuresti11. 24 in Piata este cald, soarele arde destul de tare. Este o miscare continua, unii vin, altii pleaca in locurile umbroase din zona, dar numarul protestatarilor ramane relativ constant. 12 in fata Guvernului sunt acum peste 100 de persoane, de toate varstele. Printre ei, romani veniti din Italia, Spania, Germania, SUA, dar si din provincie. O parte din masinile care trec prin Piata Victoriei claxoneaza in semn de sprijin pentru manifestanti.

Protest Piata Victoriei: peste 5.000 persoane. In piata a ajuns si presedintele PNL, Ludovic Orban

Peste 5. 000 de persoane se afla sambata seara, in jurul orei 20. 00, in Piata Victoriei, unde se desfasoara un nou protest anti PSD, la care ia parte si liderul PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a trecut prin multimea stransa in piata, oprindu-se.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA: Este regretabil ce s-a ntmplat aseara - peste 400 de raniti. Cei vinovati trebuie sa raspunda n fata legii

SNSPA condamna cu fermitate violentele de strada, indiferent din partea cui vin, si provocarile mai mult sau mai putin coordonate, menite sa creeze un climat de ura si distrugere, anunta institutia. Rectorul Scolii, Remus Pricopie, afirma ca cei vinovati trebuie sa raspunda in fata legii, dupa ce peste 400 de persoane au fost ranite, in timpul protestelor de aseara, cand jandarmeria a intervenit in forta pentru evacuarea pietei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )