Libnet.ro
UNICEF

05:00

Peste 44.000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Anuntul facut de Nelu Tataru

Antena3 Antena3,
Peste 44.000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Anuntul facut de Nelu Tataru

Peste 44. 000 de cadre medicale din linia intai vor primi stimulente. Nelu Tataru a anuntat ca a terminat documentatia pentru acordarea stimulentului de risc de care beneficiaza personalul implicat direct in transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea si tratamentul pacientilor infectati cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Sustine-i pe cei din linia intai cu un simplu SMS

Linia intai este cel mai temut front atunci cand lupta se da cu un virus necunoscut si extrem de contagios. Totusi, toti cei care sunt implicati direct in stoparea virusului COVID-19 sunt acolo zi de zi neobositi si lupta pentru siguranta noastra, a tuturor. Ei au insa nevoie de sustinere si in continuare. Sustine-i pe cei din linia intai cu un simplu SMS- intre 15 mai si 15 iunie, doneaza 2 euro prin SMS cu text Donez la 8825 pe platforma Doneaza pentru linia intai.

Sapte cadre medicale din Spitalul Judetean Buzau, infectate cu coronavirus. Sectia ramane inchisa

Infectia cu noul coronavirus in sectia de Boli Interne a Spitalului Judetean Buzau s-a extins, ajungand si la personalul sanitar. Potrivit conducerii SJU, sapte cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19.

28 de cadre medicale de la Spitalul Municipal Radauti, confirmate cu Covid-19

Potrivit Directiei de Sanatate Publica Suceava, 28 de cadre medicale, din cele 122 testate la spitalul din Radauti, au fost confirmate cu Covid-19. Cei mai multi dintre cei confirmati cu coronavirus sunt medici, asistente, infirmiere si brancardieri din sectiile ATI si Chirurgie.

24 de cadre medicale de la Spitalul Radauti confirmate cu COVID-19

24 de cadre medicale - medici, asistente, infirmiere, brancardieri de la Spitalul Municipal Radauti, cele mai multe de la sectiile ATI si Chirurgie, au fost confirmate cu coronavirus si internate, a declarat, luni, managerul unitatii Traian Andronachi.

Coronavirus |Ministrii Sanatatii din intreaga lume vor solicita o evaluare independenta a gestionarii pandemiei de catre OMS

Ministrii Sanatatii din intreaga lume vor solicita o evaluare independenta a gestionarii pandemiei de coronavirus de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii in cursul unei intalniri a OMS care va avera.

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 350 milioane de euro pentru decontarea achizitiilor medicale din februarie

Spitalele au la dispozitie 350 de milioane de euro, incepand din 15 mai, pentru decontarea achizitiilor de aparatura medicala si echipamente de protectie facute incepand cu luna februarie 2020, a anuntat duminica Ministerul Fondurilor Europene, care a lansat apelul dedicat spitalelor implicate in lupta impotriva coronavirus, la data asumata la inceputul pandemiei, transmite News. ro.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, de la 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie. Restaurantele si plajele, din 15 iunie. Totusi, termenele depind de evolutia crizei COVID-19

Terasele din Romania se vor redeschide de la 1 iunie, cu respectarea unor recomandari specifice pentru a limita raspandirea COVID-19, in timp ce restaurantele si plajele vor putea primi turisti din 15 iunie, a.

GABRIELA FIREA DUPA PETRECEREA DIN HERASTRAU: Proprietarii vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu este de dorit ceea ce s-a intamplat sambata seara in Parcul Herastrau, unde a avut loc o petrecere, pe o terasa si ca proprietarul si administratorul localului vor fi chemati luni pentru a li se pune in vedere ca legea este valabila pentru toata lumea, transmite News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )