Libnet.ro
UNICEF

23:30

Peste 50% din companiile care intra in insolventa au pierderi duble si gradul de indatorare crescut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 50% din companiile care intra in insolventa au pierderi duble si gradul de indatorare crescut

Peste 50% dintre companiile de impact in economia romaneasca sunt in dificultate, potrivit unui studiu realizat de specialistii in analiza si prognoza ai CITR Casa de Insolventa Transilvania). continuă pe Ziarul Bursa

Peste 50% din companiile de impact din Romania sunt in stare de dificultate

Mai mult de jumatate din companiile de impact in economie sunt in dificultate, Romania fiind in continuare pe primul loc la numarul de insolvente la 1. 000 companii active, potrivit unui studiu realizat de CITR.

Peste 50% din companiile de impact din Romania sunt in stare de dificultate (studiu)

Un studiu realizat de specialistii in analiza si prognoza ai Casei de Insolventa Transilvania CITR) arata ca peste jumatate dintre companiile de impact in economia romaneasca sunt in dificultate. Desi numarul dosarelor de insolventa a scazut in ultimii trei ani, peste 50% din companiile care intra in insolventa au raportat o pierdere dubla si o crestere a gradului de indatorare in 2015 fata de 2014. Astfel, desi Romania se afla pe penultimul loc in Europa de Est dupa numarul de companii active la 1. 000 locuitori, ne aflam in continuare pe primul loc dupa numarul de insolvente la 1. 000 companii active.

Peste 50 de tineri participa la o competitie organizata de NASA

Peste 50 de tineri participa sambata si duminica, la Cluj, la o competitie organizata de NASA - Space Apps Challenge -, urmand ca cei mai buni sa intre in faza de jurizare globala, cu sanse ca proiectele lor sa fie adoptate de agentia spatiala, transmite Agerpres.

Ea ar putea fi prima persoana din lume care NU va imbatrani. Ce tratament foloseste

Elizabeth Parrish, director general al Bioviva USA Inc, sustine ca este prima persoana din lume care nu va fi afectata de efectele imbatranirii naturale. Anul trecut, in cadrul laboratoarelor.

Cele mai frumoase insule din lume, care par decupate din paradis: doua dintre ele sunt aproape de Romania

Cele mai frumoase insule din lume, potrivit TripAdvisor , se afla in colturi diferite ale lumii, insa doua dintre ele aproape de Romania. Deci, cel mai probabil ai fost aici, iar daca nu, acum ai un motiv si mai bun. Curios sa afli care sunt insulele.

Zece aeroporturi din lume care au cele mai spectaculoase peisaje la aterizare

Calatorind catre anumite destinatii din intreaga lume puteti observa imagini uimitoare daca aveti un loc la geam in avion. Care sunt zece cele mai spectaculoase peisaje din lume la apropierea de un aeroport aflati dintr-un sondaj realizat de compania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )