Libnet.ro
UNICEF

19:45

Zece aeroporturi din lume care au cele mai spectaculoase peisaje la aterizare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Zece aeroporturi din lume care au cele mai spectaculoase peisaje la aterizare

Calatorind catre anumite destinatii din intreaga lume puteti observa imagini uimitoare daca aveti un loc la geam in avion. Care sunt zece cele mai spectaculoase peisaje din lume la apropierea de un aeroport aflati dintr-un sondaj realizat de compania. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase insule din lume, care par decupate din paradis: doua dintre ele sunt aproape de Romania

Cele mai frumoase insule din lume, potrivit TripAdvisor , se afla in colturi diferite ale lumii, insa doua dintre ele aproape de Romania. Deci, cel mai probabil ai fost aici, iar daca nu, acum ai un motiv si mai bun. Curios sa afli care sunt insulele.

Cel mai nesanatos aliment din lume pe care multi romani il mananca in fiecare zi

Mai multe clasamente ale celor mai nocive alimente din lume au, pe primele locuri, margarina. Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi sau uleiuri vegetale procesate. Pe langa.

Zece state din Venezuela raman fara curent electric, timp de patru ore pe zi

Locuitorii din cele mai populate state ale Venezuelei raman fara curent electric, timp de patru ore pe zi, pentru 40 de zile, ca urmare a crizei economice grave si a secetei care au lovit acest stat.

Mihaela Harsan - Family Business Network, cea mai puternica retea de business din lume

Vorbind sau scriind despre FBN, ma refer la una dintre cele mai interesante preocupari conexe core-business-ului meu. Family Business Network FBN)este o retea globala care cuprinde cele mai.

VIDEO. Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Jennifer Aniston, una dintre cele mai in voga actrite de la Hollywood, devenita celebra in urma serialului Friends, a fost numita cea mai frumoasa femeie din lume de catre revista People, transmite Mediafax.

Care sunt criticile localnicilor cu privire la cele mai importante atractii turistice din tarile lor: Manneken Pis si casacada Niagara, pe lista neagra

De la cascada Niagara, in SUA, pana la statuia Manneken Pis din Bruxelles, in Belgia, unele dintre cele mai cunoscute atractii turistice din lume au fost criticate chiar de localnici, cu ocazia unui sondaj realizat de platforma de socializare Reddit.

Productia metalelor, printre cele mai putin profitabile industrii. Piata si-ar putea reveni dupa 2018

Sectorul productiei de metale este unul dintre cele mai putin profitabile din lume si cu cele mai mari datorii. Din 94 de industrii, acest sector se plaseaza pe pozitia a 90-a, potrivit unei analize realizata de Coface.

Care sunt locurile cu cea cea mai clara apa din lume: Lacul Albastru si insula Hvar se afla pe lista

De cate ori nu vi s-a intamplat sa vizitati o plaja sau un lac si sa fiti dezamagiti de apa neclara? Iata unde puteti merge pentru cea mai clara apa din lume, conform Adevarul.

Jeniffer Aniston, desemnata Cea mai frumoasa femeie din lume de revista People

Actrita Jeniffer Aniston a fost desemnata de revista People drept Cea mai frumoasa femeie din lume' in 2016, la diferenta de 12 ani dupa ce a mai avut aceasta onoare. Vedeta de 47 de .

People: Jennifer Aniston, cea mai frumoasa femeie din lume

Motive de bucurie pentru Jennifer Aniston. La 12 ani, dupa ce a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume, vedeta din Prietenii tai a primit din nou aceasta titulatura din partea revistei People.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )