Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 50 de romani din strainatate, depistati cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Peste 50 de romani din strainatate, depistati cu coronavirus

Peste 50 de romani din strainatate au fost confirmati cu coronavirus, cei mai multi dintre ei fiind in Italia, cel mai afectat stat din Europa. continuă pe Hotnews

Opt romani din strainatate cu coronavirus au murit

Opt romani aflati in strainatate au murit, pana duminica, dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica. Sapte dintre acestia se aflau in Italia, iar unul in Franta.

Opt romani din strainatate, 7 din Italia si unul in Franta, au murit de la inceputul pandemiei de coronavirus - Ministerul de Externe

Opt romani aflati in strainatate - 7 in Italia si unul in Franta - au murit de la inceputul pandemiei de coronavirus, potrivit datelor transmise duminica de catre Ministerul de Externe. Informatiile transmise cu o zi in urma indicau 6 romani decedati in Italia.

Gheorghe Flutur, dupa testul pozitiv: Nu am simptome Despre situatia de la Suceava: Numarul celor care au venit din strainatate a fost destul de mare. Inclusiv aseara a fost o cursa pe aeroport (VIDEO)

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, sustine ca numarul persoanelor venite in judet din strainatate a fost destul de mare, in conditiile in care inclusiv aseara a existat.

CORONAVIRUS |Ministerul Afacerilor Externe repatriaza 109 romani din Venetia, Italia, luni seara

Ministerul Afacerilor Externe si Ministerul Transporturilor au colaborat pentru repatrierea a 109 cetateni romani din Venetia, luni seara. Persoanele care urmeaza sa ajunga in tara fac parte din categoria.

O femeie care tocmai a nascut la o maternitate privata din Bucuresti, infectata cu coronavirus. Depistata la mai bine de o saptamana de la internare, DSP a refuzat testarea

O femeie care a nascut la o clinica privata a fost diagnosticata cu infectie cu coronavirus. Reprezentantii spitalului privat spun ca la internare, in 13 martie, pacienta nu avea simptome si a declarat in scris ca nu a calatorit in zone de risc, dar in timpul operatiei de cezariana ea a avut un puseu febril, apoi a recunoscut ca a intrat in contact cu o persoana intoarsa din Spania. Reprezentantii maternitatii mai arata ca au cerut DSP testarea pacientei, dar ca li s-a transmis ca nu se incadreaza in conditiile de testare. La o saptamana de la nastere, femeia a facut pneumonie, iar medicii au reluat discutiile cu DSP pentru testare.

Toate marile evenimente anulate din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavius a dus la amanarea sau anularea unor evenimente importante, fie ca este vorba despre festivaluri, gale de premiere sau competitii sportive. Iata aici lista completa! .

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomentul coronavirus nu mai.

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomenul coronavirus nu mai.

800 de mii de romani s-au intors acasa in ultimele doua saptamani. Doar jumatate dintre ei au recunoscut: Ne-a fost frica de coronavirus!

Cele mai recente sondaje Sociopol arata cifre incredibile privind romanii care au revenit in tara. Aproximativ 800. 000 s-au intors din strainatate in Romania in ultimele doua saptamani. Doar jumatate dintre ei au avut puterea sa recunoasca faptul ca teama de contaminare i-a determinat sa se intoarca acasa, au spus pentru ECONOMICA. NET sociologii de la Institutul de sondare a opiniei publice Sociopol.

Urme de coronavirus au fost detectate pe vasul Diamond Princess la 17 zile dupa evacuare. Sunt acestea infectioase?

Potrivit unui raport publicat luni de cercetatori ai Centrelor de Preventie si Control al Bolilor CDC), urme ale noului coronavirus SARS-CoV-2 au fost detectate in cabinele pasagerilor navei de croaziera Diamond Princess la peste doua saptamani de cand nava a fost evacuata, relateaza MSN, care citeaza Bloomberg. Totusi sunt acestea capabile sa produca infectarea?.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )