Libnet.ro
UNICEF

12:15

Peste 500 de soferi, lasati fara permis. Cei mai multi, sanctionati pentru viteza excesiva

Adevărul Adevărul,
Peste 500 de soferi, lasati fara permis. Cei mai multi, sanctionati pentru viteza excesiva

Peste 500 de soferi au ramas temporar fara permis de conducere in Ajunul Craciunului, dintre care 82 pentru consum de alcool si 169 pentru viteza. continuă pe Adevărul

Politia Romana: In ajunul Craciunului aproape 600 de soferi au ramas fara permis

Politistii rutieri au dat duminica, in ajunul Craciunului, aproape 6. 400 de sanctiuni soferilor, 586 dintre acestia ramanand fara permisul de conducere, informeaza Inspectoratul General. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie, fiind constatate 256 de infractiuni la regimul rutier, potrivit sursei citate.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori, investigat de politisti in urma unei acuzatii de viol

Unul dintre cei mai cunoscuti actori este vizat de o ancheta a politiei, in urma unei acuzatii de viol pe care acesta o considera complet fabricata. Politia din Santa Monica a transmis ca.

IGPR: Amenzi de peste 1,8 milioane de lei, date intr-o singura zi; aproape 300 de soferi au ramas fara permis

Politistii au dat, intr-o singura zi, amenzi in valoare totala de 1,8 milioane de lei, dupa ce au desfasurat mai multe actiuni de control in toata tara pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice si au intervenit la peste 3. 000 de evenimente. De asemenea, aproape 300 de soferi au ramas, temporar, fara permis.

Mitul elevilor olimpici, desfintat de cifre: Romania are, proportional, cei mai putini elevi cu performante din UE

Romania este pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste proportia elevilor cu cele mai bune performante- cei capabili sa rezolve cerinte complexe 2% la romana, 3,3% la matematica si 0,7% la stiinte), arata o analiza realizata de Federatia ,,Coalitia pentru Educatie, in baza datelor transmise de Comisia Europeana. Cu toate acestea, romanii continua sa se laude cu ,,olimpicii nostri, fiind o idee cu incarcatura ideologica comunista, spun expertii.

Mitul elevilor olimpici, desfiintat de cifre: Romania are, proportional, cei mai putini elevi cu performante din UE

Romania e pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste proportia elevilor cu cele mai bune performante - cei capabili sa rezolve cerinte complexe 2% la romana, 3,3% la matematica si 0,7% la stiinte), arata o analiza realizata de Federatia ,,Coalitia pentru Educatie, in baza datelor transmise de Comisia Europeana. Cu toate acestea, romanii continua sa se laude cu ,,olimpicii nostri, fiind o idee cu incarcatura ideologica comunista, spun expertii.

Zodiile care iti otravesc viata. Cei mai toxici oameni din horoscop

Afla de mai jos care sunt zodiile care iti otravesc viata: nici macar nu trebuie sa picure cu buna stiinta lichidul ucigas in existenta ta, este suficient sa dea curs pornirilor negativiste care.

Horoscopul runelor pentru politicieni. Ce se va intampla cu cei mai mari lideri politici in anul ce urmeaza

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevaruri ascunse, horoscopul runelor pentru ce mai importanti lideri politici. Pentru presedintele Klaus Iohannis - Este aproape o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )