Libnet.ro
UNICEF

12:45

Zodiile care iti otravesc viata. Cei mai toxici oameni din horoscop

Antena3 Antena3,
Zodiile care iti otravesc viata. Cei mai toxici oameni din horoscop

Afla de mai jos care sunt zodiile care iti otravesc viata: nici macar nu trebuie sa picure cu buna stiinta lichidul ucigas in existenta ta, este suficient sa dea curs pornirilor negativiste care. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai cunoscuti actori, investigat de politisti in urma unei acuzatii de viol

Unul dintre cei mai cunoscuti actori este vizat de o ancheta a politiei, in urma unei acuzatii de viol pe care acesta o considera complet fabricata. Politia din Santa Monica a transmis ca.

[P]Allview X4 Soul, un telefon accesibil care iti ofera tot ce ti-ar oferi un smartphone premium

Pentru cei care vor un smartphone performant, dar nu vor sau nu-si permit sa cheltuiasca sume foarte mari pentru unul, un telefon autohton, precum Allview, ar putea sa fie solutia ideala. Pentru ca nu platesti pentru un brand care pompeaza milioane de dolari sau euro in marketing, precum Samsung, Apple sau Huawei, cu un Allview iesi mult mai ieftin.

Peste 500 de soferi, lasati fara permis. Cei mai multi, sanctionati pentru viteza excesiva

Peste 500 de soferi au ramas temporar fara permis de conducere in Ajunul Craciunului, dintre care 82 pentru consum de alcool si 169 pentru viteza.

Sarbatorile de iarna in clanul Moisil, familia care a dat Romaniei cei mai multi academicieni: Mos Craciun venea si cu nuiaua si cu jucariile

Iuliu Moisil, unul dintre academicienii din clanul Moisil, povesteste in memoriile sale cum aratau activitatile sale de iarna pe ulitele Nasaudului, dar si cum se desfasura intalnirea cu Mos Craciun.

Mitul elevilor olimpici, desfintat de cifre: Romania are, proportional, cei mai putini elevi cu performante din UE

Romania este pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste proportia elevilor cu cele mai bune performante- cei capabili sa rezolve cerinte complexe 2% la romana, 3,3% la matematica si 0,7% la stiinte), arata o analiza realizata de Federatia ,,Coalitia pentru Educatie, in baza datelor transmise de Comisia Europeana. Cu toate acestea, romanii continua sa se laude cu ,,olimpicii nostri, fiind o idee cu incarcatura ideologica comunista, spun expertii.

Mitul elevilor olimpici, desfiintat de cifre: Romania are, proportional, cei mai putini elevi cu performante din UE

Romania e pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste proportia elevilor cu cele mai bune performante - cei capabili sa rezolve cerinte complexe 2% la romana, 3,3% la matematica si 0,7% la stiinte), arata o analiza realizata de Federatia ,,Coalitia pentru Educatie, in baza datelor transmise de Comisia Europeana. Cu toate acestea, romanii continua sa se laude cu ,,olimpicii nostri, fiind o idee cu incarcatura ideologica comunista, spun expertii.

Cei mai cumpliti dictatori ai lumii si fixatiile lor bizare. Cui a comandat Stalin sa incruciseze oamenii cu maimutele

Istoria a consemnat nenumarati tirani care au ingenuncheat de-a lungul vremii popoare si imperii. De la dictatori cu sange albastru si pana la oameni simpli, din popor, care au ajuns prin forta imprejurarilor la putere, cu totii au lasat in urma lor amintiri negre.

Horoscopul runelor pentru politicieni. Ce se va intampla cu cei mai mari lideri politici in anul ce urmeaza

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la emisiunea Adevaruri ascunse, horoscopul runelor pentru ce mai importanti lideri politici. Pentru presedintele Klaus Iohannis - Este aproape o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )