Libnet.ro
UNICEF

20:00

Peste 600 de persoane, izolate la domiciliu in judetul Calarasi de teama coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Peste 600 de persoane, izolate la domiciliu in judetul Calarasi de teama coronavirusului

Pe teritoriul judetului Calarasi sunt in carantina institutionalizata 60 de persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contractat virusul COVID19 coronavirus). Alte 627 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala, a anuntat Prefectura Calarasi. continuă pe Adevărul

DSP Calarasi: 311 persoane, izolate la domiciliu si 37 plasate in carantina

In seara zilei de 19 martie, Directia de Sanatate Publica din Calarasi a fost notificata despre existanta unui caz de infectie cu COVID-19 pe raza judesului Ialomita. Tanara confirmata pozitiv are domiciliul in judetul Calarasi, ea fiind in vizita la rude pe data de 15 martie.

Covid-19. Peste 2.400 de persoane sunt izolate la domiciliu in judetul Buzau

In judetul Buzau, 67 de persoane se afla in carantina si alte 2. 428 persoane sunt izolate la domiciliu. Acesta este situatia transmisa luni, 23 martie, de la nivelul Prefecturii Buzau. Autoritaile mai informeaza ca mai exista locuri disponibile pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacitatii.

Un miliard de persoane, izolate la domiciliu pe glob ca urmare a pandemiei de coronavirus

Cel putin 900 de milioane de persoane din intreaga lume suni izolate la domiciliu in peste 30 de tari, fie ca parte a masurilor obligatorii impuse de autoritati, fie in urma recomandarilor acestora, scrie Le Figaro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )