Libnet.ro
UNICEF

17:45

Covid-19. Peste 2.400 de persoane sunt izolate la domiciliu in judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Covid-19. Peste 2.400 de persoane sunt izolate la domiciliu in judetul Buzau

In judetul Buzau, 67 de persoane se afla in carantina si alte 2. 428 persoane sunt izolate la domiciliu. Acesta este situatia transmisa luni, 23 martie, de la nivelul Prefecturii Buzau. Autoritaile mai informeaza ca mai exista locuri disponibile pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacitatii. continuă pe Adevărul

Peste 600 de persoane, izolate la domiciliu in judetul Calarasi de teama coronavirusului

Pe teritoriul judetului Calarasi sunt in carantina institutionalizata 60 de persoane pentru care se efectueaza verificari pentru a depista daca au contractat virusul COVID19 coronavirus). Alte 627 de persoane sunt in izolare la domiciliu si se afla sub monitorizare medicala, a anuntat Prefectura Calarasi.

Peste 10% din persoanele izolate la domiciliu in Timisoara n-au fost gasite acasa

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anuntat luni, 23 martie, ca 55 de persoane care ar fi trebuit sa stea la domiciliu pe raza orasului nu au fost gasite acasa.

Peste 1.000 de persoane sunt in izolare voluntara la domiciliu in Mehedinti

In prezent, in judetul Mehedinti, se afla in carantina institutionalizata 101 persoane, iar in izolare la domiciliu 1. 186 de persoane. Starea acestora de sanatate este monitorizata zilnic de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica.

Sfaturi pentru familiile care au copii cu autism si sunt izolate la domiciliu. Cum pot obtine consiliere gratuita

Unul din cele mai mari ONG-uri din Romania ofera consiliere psihologica gratuita pentru familiile care au copii cu autism si sunt izolate la domiciliu.

573 de persoane sunt in carantina institutionalizata, in Bucuresti

La nivelul municipiului Bucuresti, in spatiile de carantina institutionalizata sunt cazate pana la aceasta ora 573 de persoane, anunta Prefectura Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )