Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elevii unei scoli din judetul Tulcea au fost mutati in capela mortuara pentru ca primarul nu a terminat modernizarile la timp

Antena3 Antena3,
Elevii unei scoli din judetul Tulcea au fost mutati in capela mortuara pentru ca primarul nu a terminat modernizarile la timp

Pe cat de sinistru, pe atat de reala este situatia unor elevi din Isaccea, un oras cu 5. 000 de locuitori din judetul Tulcea. Acestia ar fi trebuit sa inceapa noul an intr-o scoala ale carei lucrari de modernizare au inceput in starea de urgenta, adica in luna martie a acestui an. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Toti membrii unei familii din judetul Vaslui au fost infectati cu noul COVID-19

O intreaga familie din judetul Vaslui, comuna Pogana, a fost depistata si confirmata ca fiind infectata cu noul coronavirus. Membrii familiei au ajuns pe rand la spital, printre ei numarandu-se si noua.

Vestea pe care au primit-o elevii unei scoli din Suceava cu doar 24 de ore inainte sa-si puna ghiozdanele in spate

Elevii de la Scola Gimnaziala Nr. 4 din Suceava erau nerabdatori sa se intoarca la cursuri dupa vacanta mare. Si-au pregatit ghiozdanele, hainele si, evident, accesoriul nelipsit in pandemia de COVID-19, masca de protectie impotriva virusului SARS-COV-2.

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Peste 100 de scoli din tara, inchise inainte de deschidere. Solutia neasteptata prin care vor ajunge cursurile la copiii unde nu ajunge internetul

Mai mult de 100 de scoli din tara vor functional doar on-line inca din prima zi de la deschidere, ceea ce inseamna ca elevii nu se vor prezenta la cursuri. in unele judete din tara, unde nici internetul nu ajunge, s-a gasit o solutie inedita pentru ca elevii sa intre in posesia cursurilor.

Cum va arata noul an scolar in pandemie: in peste 12.600 de scoli din Romania copiii se intorc in banci Ultimele date transmise de Ministerul Educatiei

Elevii din peste 12. 600 de scoli din Romania se intorc in banci, incepand de luni, in timp ce in peste 5. 100 de unitati de invatamant cursurile vor fi in scenariul hibrid - prezenta fizica si ore online, prin rotatie - si in scenariul rosu - exclusiv online, conform ultimelor date transmise vineri de Ministerul Educatiei. in Capitala, 17 unitati de invatamant vor incepe noul an scolar cu ore exclusiv online, iar aproape 600 vor urma scenariul mixt.

24 de scoli din Capitala incep cursurile exclusiv online. Ludovic Orban atentioneaza

Peste 100 de scoli din 43 de localitati vor incepe scolile in scenariul rosu. 24 de unitati de invatamant in aceasta situatie sunt din Capitala. Iar astazi va incepe distributia celor 82. 000 de tablete achizitionate de Ministerul Educatiei. Ludovic Orban atentioneaza autoritatile sa faca rapid achizitiile pentru ca elevii sa aiba acces pana luni la tehnologia necesara pentru scoala.

MARCEL CIOLACU: Guvernul blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea

Marcel Ciolacu a acuzat ca Guvernul Orban blocheaza proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Valcea. Liderul PSD a adaugat ca a fost ceruta revizuire documentatiei printr-un acord prealabil si astfel nu poate fi obtinuta o finantare nerambursabila pentru judetul Valcea, ci se va reveni la etapa preliminara de depunere a unui proiect.

11 cadre didactice din judetul Vaslui au fost confirmate COVID-19 inainte de deschiderea anului scolar

In pragul deschiderii noului an scolar, in judetul Vaslui mai multi profesori au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

ADVERTORIAL Ziaristii care investigheaza contaminarea cu mercur la periculoasa groapa de gunoi Oltenita Ulmeni din judetul Calarasi au fost sechestrati si agresati de poluatori

Subsemnatul Valentin Basarabeanu, jurnalist la publicatia Gazeta de Stiri, am inceput o ancheta privind contaminarea populatiei din localitatile Ulmeni, Oltenita-Calarasi cu mercur lovindu-ma inca de la inceput de agresiunile si intimidarile provenite din partea poluatorilor cat si a actionarilor din umbra care gestioneaza afacerea de la Ulmeni, Calarasi.

Fiul unei judecatoare din Arges a injunghiat doi minori. Agresorul este nepotul unui fost prefect si parlamentar

Un adolescent de 16 ani, care este fiul unei judecatoare din Arges si nepotul unui parlamentar, a fost retinut de politie dupa ce a injunghiat doi minori, scrie adevarul. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )