Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 650 milioane euro pentru dezvoltarea administratiei si a sistemului judiciar din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 650 milioane euro pentru dezvoltarea administratiei si a sistemului judiciar din Romania

Comisia Europeana a adoptat astazi programul operational al Romaniei intitulat Capacitatea administrativa ce vizeaza realizarea unor investitii de 658 de milioane de euro dintre care 553 de milioane din bugetul UE) pentru a ajuta la ameliorarea capacitatii de reactie a administratiei publice si a sistemului judiciar din Romania la nevoile economiei si societatii. continuă pe Ziarul Bursa

QuickMobile a inregistrat afaceri de peste 45 milioane euro anul trecut

Retailerul IT QuickMobile a inregistrat anul trecut afaceri de peste 45 milioane de euro, in crestere cu circa 20% comparativ cu anul 2013, arata un comunicat remis redactiei.

Lichiditate de peste 7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 31. 298,65 lei 7. 518,91 euro).

BIRD: 200 milioane euro pentru sprijinirea absolventilor de liceu

Guvernul a aprobat, in sedinta de azi, printr-un memorandum, raportul negocierii acordului de imprumut dintre tara noastra si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), pentru implementarea unui proiect ce va sprijini absolventii de liceu sa-si continue studiile. Acordul prevede acordarea unui imprumut de 200 de milioane de euro, pe 20 de ani.

SNR va relua licitatia de 120 milioane de euro pentru trecerea la televiziunea digitala terestra

Societatea Nationala de Radiocomunicatii SNR) va relua licitatia pentru realizarea unei retele de antene care va permite operatorului sa furnizeze servicii de TV digitala, estimata la 120 milioane euro, dupa ce nu a primit nicio oferta pana la expirarea termenului, prelungit de trei ori.

Romania investeste 3,5 milioane euro pentru promovarea imaginii la Expo Milano 2015

Romania merge la , cel mai important eveniment expozitional international. Pentru organizarea pavilionului, Ministerul Afacerilor Externe si-a calculat un buget de 3,5 milioane de euro, suma inclusa in bugetele.

FRF, in pierdere: Au disparut 7 milioane euro dupa rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara facuta la Federatia Romana de Fotbal FRF) releva pierderi de 7 milioane euro fata de cifrele anuntate anul trecut. FRF a trecut de la profit la o gaura de peste 3 milioane euro.

Dosar de politician: Cum toaca ANOFM zeci de milioane de euro pentru proiecte fara rezultate clare (VIDEO)

Jurnalistul Silviu Manastire a vorbit miercuri in emisiunea Dosar de politician despre modul in care Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de MuncaANOFM) toaca zeci de milioane de euro pentru.

Analiza EurActiv.ro:Instrumentele financiare sub umbrela fondurilor UE au adus IMM-urilor din Romania 380 milioane euro

Programul JEREMIE, finantat din fonduri structurale si administrat in Romania de Fondul European de Investitii, in ultimii 4 ani, a infuzat o suma peste dublu fata de cea alocata initial sub forma de credite si investitii pentru IMM-uri. Bancile considera ca replicarea acestui tip de program in urmatorii ani ar putea insemna un sprijin real pentru IMM-uri. Deocamdata, la nivel national nu este finalizata analiza care va stabili ce tip de instrumente financiare vor fi utilizate in programele cu fonduri UE in urmatorii 7-8 ani. Comisarul european Corina Cretu a declarat, in mai multe randuri, ca incurajeaza dublarea instrumentelor financiare in cadrul programelor operationale. Instrumente cu efect similar, in cadrulInitiativei pentru IMM a Uniunii Europene, pentru care Romania ar trebui sa aloce 200 milioane euro.

Un vis care devine realitate: Podul de peste 2 milioane de euro de pe Somes de la Ulmeni

Start la lucrarile de constructie a podului de peste Somes de la Ulmeni. O lucrare care a fost asteptata de locuitorii din acea parte a Maramuresului de peste 20 de ani. Un vis care va deveni realitate in cel mult doi ani de zile.

Romania mai achita 162 milioane euro catre FMI

Romania plateste, luni, 162 milioane euro catre Fondul Monetar International. Banii sunt o parte din imprumutul stand-by contractat in 2009. Anul acesta, romania a rambursat catre FMI, UE si BM peste 1,567.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )