Libnet.ro
UNICEF

19:15

Peste 7.000 de politisti din toata tara vor patrula la festivitatile de inceperea noului an scolar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 7.000 de politisti din toata tara vor patrula la festivitatile de inceperea noului an scolar

Peste 7. 000 de politisti vor actiona luni in zona gradinitelor, scolilor si liceelor din toata tara, pentru ca noul an scolar sa inceapa in siguranta, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

incepe un nou an scolar: Peste 7.000 de politisti vor fi mobilizati in zona gradinitelor si a scolilor

Peste 7. 000 de politisti vor fi mobilizati, luni, in zona gradinitelor, scolilor si liceelor din toata tara, pentru desfasurarea in siguranta a festivitatilor deschiderii anului de invatamant preuniversitar, se arata intr-un comunicat al Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

IGPR: Peste 11.000 de sanctiuni, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Politistii din toata tara au intervenit ieri la peste 3. 000 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Oamenii legii au constatat 761 de infractiuni si au aplicat peste 11. 500 de sanctiuni contraventionale, fiind retinute 514 permise de conducere.

Prognoza meteo joi 6 septembrie: Aversele continua in toata tara

Joi instabilitatea atmosferica se va manifesta in mod local deasupra masivelor montane, insa izolat si in restul zonelor tarii se vor putea produce unele averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice.

Mii de tinerii ORTODOCSI din toata lumea PETREC la Sibiu: RUGACIUNI si concerte (FOTO)

Peste 3. 000 de tineri ortodocsi, din 30 de tari, au venit la Sibiu la traditionala intalnire anuala in care isi impartasesc valorile comune, dar si petrec cum cred ei mai bine. Manifestarea ajunsa la.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )