Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 80% din pacientii din China au primit remedii traditionale pentru tratarea COVID-19

Antena3 Antena3,
Peste 80% din pacientii din China au primit remedii traditionale pentru tratarea COVID-19

Peste 80% dintre pacientii infectati cu coronavirus din China au fost tratati cu remedii traditionale chineze in combinatie cu medicamente antivirale sustinand ca acestea au ajutat semnificativ la vindecare. continuă pe Antena3

Solutia chineza la infectia cu coronavirus: peste 80% din pacientii din China au primit remedii traditionale

China si-a tratat peste 80% din pacientii infectati cu coronavirus cu remedii traditionale chineze in combinatie cu medicamente antivirale sustinand ca acestea au ajutat semnificativ la vindecare, relateaza CNN.

Pacientii de peste 80 de ani sunt lasati sa moara in Italia, in plina pandemie de coronavirus

Pacientilor cu coronavirus din Italia li se va interzice accesul la terapie intensiva daca au varsta de 80 de ani sau mai mult, ori daca au o stare de sanatate precara, se arata intr-un document elaborat de o unitate de gestionare a crizelor din Torino.

Directorul Aeroportului din Iasi: in aprilie pierderea va fi de peste 80% Se solicita inchiderea circulatiei aeriene

EXCLUSIV ONLINE Pierderi foarte mari pentru aeroporturile din tara in urmatoarea perioada. Din cauza restrictiilor de calatorie mai multe curse au fost anulate, iar cele care inca opereaza curse au un grad.

Racing League Romania debuteaza cu record de participare. Peste 80 de piloti inscrisi la cel mai mare campionat de sim racing din Romania

Racing League Romania, cel mai mare campionat de sim racing din tara noastra, a ajuns la cel de-al cincilea sezon. Cursa de debut a avut loc in weekend-ul care tocmai a trecut si s-a desfasurat pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )