Libnet.ro
UNICEF

19:30

Directorul Aeroportului din Iasi: in aprilie pierderea va fi de peste 80% Se solicita inchiderea circulatiei aeriene

B1 B1,
Directorul Aeroportului din Iasi: in aprilie pierderea va fi de peste 80% Se solicita inchiderea circulatiei aeriene

EXCLUSIV ONLINE Pierderi foarte mari pentru aeroporturile din tara in urmatoarea perioada. Din cauza restrictiilor de calatorie mai multe curse au fost anulate, iar cele care inca opereaza curse au un grad. continuă pe B1

Un barbat din Iasi, infectat cu coronavirus, ar fi mers sa se distreze in trei cluburi (Ziarul de Iasi)

Un barbat din Iasi care a fost depistat cu COVID-19 ar fi mers in nu mai putin de trei cluburi la finalul saptamanii trecute, relateaza Ziarul de Iasi.

Acuzatii grave facute de un medic din Iasi: Dumnezeu cu mila! Nu este normal ce se intampla!

Acuzatii grave facute de un medic ginecolog din Iasi, dupa ce a avut de facut o operatie de cezariana unei gravide care era suspecta de coronavirus.

Medic din Iasi care i-a facut cezariana unei femei intrate in contact cu o persoana din Italia: Dumnezeu cu mila! Nu e normal sa nu avem echipamente de protectie si sa expui la risc un spital intreg!

Un medic ginecolog de la Maternitatea din Iasi povesteste conditiile in care i-a facut cezariana unei femei gravide ce intrase in contact cu o persoana intoarsa din Italia. Medicul spune ca nu exista echipament de protectie si nici teste pentru COVID-19, avertizand ca in aceste conditii de practicare a medicinei in conditii de pandemie, Romania va depasi alte state europene la numarul de cazuri.

Diana, un medic ginecolog din Iasi, a aflat ca trebuie sa asiste la nastere o gravida care ar putea avea coronavirus. E incredibil ce a urmat

Diana, un medic ginecolog din Iasi, trage un semnal de alarma in ceea ce priveste capacitatea de testare a pacientilor suspecti de infectare cu coronavirus.

Pacientii de peste 80 de ani sunt lasati sa moara in Italia, in plina pandemie de coronavirus

Pacientilor cu coronavirus din Italia li se va interzice accesul la terapie intensiva daca au varsta de 80 de ani sau mai mult, ori daca au o stare de sanatate precara, se arata intr-un document elaborat de o unitate de gestionare a crizelor din Torino.

Racing League Romania debuteaza cu record de participare. Peste 80 de piloti inscrisi la cel mai mare campionat de sim racing din Romania

Racing League Romania, cel mai mare campionat de sim racing din tara noastra, a ajuns la cel de-al cincilea sezon. Cursa de debut a avut loc in weekend-ul care tocmai a trecut si s-a desfasurat pe circuitul Red Bull Ring din Austria.

CARMEN DOROBAT, MANAGERUL SPITALULUI CLINIC DE BOLI INFECTIOASE DIN IASI: Cele cateva spitale de boli infectioase din tara sunt sub asediu

Carmen Dorobat: Un parteneriat cu sectorul privat ar fi ideal, pentru ca beneficiile vor fi atat ale pacientilor, cat si ale personalului, o premiera in acest sens venind din partea companiei Cotnari, care ne sustine cu 50. 000 de lei * Constantin Deleanu, presedintele Directoratului Cotnari: Actiunea noastra este una normala si recomand si altora sa ne urmeze exemplul.

Iran: Un ayatollah a murit din cauza Covid-19 Peste 10 milioane de oameni au fost consultati pentru a vedea daca au simptome

Un inalt responsabil iranian, membru al Adunarii expertilor, structura insarcinata cu numirea si supravegherea ghidului suprem, a decedat din cauza noului coronavirus, a relatat luni agentia oficiala Irna, citata de AFP si Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )