Libnet.ro
UNICEF

11:15

Peste 89 milioane de lei pentru drumurile administrate de DRDP Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 89 milioane de lei pentru drumurile administrate de DRDP Bucuresti

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a achizitionat, de la trei firme, servicii de intretinere a drumurilor pentru Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Bucuresti, valoarea acordului cadru fiind estimata la 89,3 milioane de lei 19,22 milioane euro), fara TVA, potrivit unui anunt publicat sambata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Cugir investeste peste 10 milioane de lei pentru modernizarea si construirea a aproape 15 km de drumuri forestiere

Primaria orasului Cugir a lansat procedura de achizitie publica pentru construirea si modernizarea unor drumuri forestiere din zona montana aflata in proprietatea publica a administratiei locale.

Investitie de peste 7,3 milioane de lei facuta de Primaria Capitalei, pentru amenajarea unei pasarele pietonale in zona Fantanii Miorita

Primaria Capitalei va investi peste 7,3 milioane de lei pentru amenajarea unei pasarele pietonale pe Soseaua Bucuresti Ploiesti, in zona Fantanii Miorita, potrivit unui proiect de hotarare aprobat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lucrarile ar urma sa dureze patru luni, iar pasarela va avea o lungime totala de 140 de metri si o inaltime de aproape sapte metri.

Primaria Capitalei, investitie de 7,3 milioane lei

Primaria Capitalei va investi peste 7,3 milioane de lei pentru amenajarea unei pasarele pietonale pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in zona Fantanii Miorita, potrivit unui proiect de hotarare aprobat astazi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lucrarile ar urma sa dureze patru luni, iar pasarela va avea o lungime totala de 140 de metri si o inaltime de aproape sapte metri, conform News. ro.

Guvernul a aprobat Biblioteca digitala a Romaniei, cu un buget total de peste 53 de milioane de lei

Miercuri, in sedinta de Guvern a fost aprobat lansarea proiectului E-cultura: Biblioteca digitala a Romaniei. Bugetul alocat proiectului este de 53,242 de milioane de lei, finantat din fonduri europene, din Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, si din fonduri nationale, anunta Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN).

Rezultate Loto 6 din 49 de joi, 6 septembrie 2018. Report de peste 4,3 milioane lei la Loto 6/49

Joi, 6 septembrie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la primele trageri loto ale lunii septembrie Loteria Romana a acordat 21. 415 de castiguri in valoare totala de 1. 912,87 lei.

Programul Rabla 2018 revine in cateva zile. Bugetul a fost suplimentat cu 200 de milioane de lei, pentru 30.000 de vouchere

Bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu va fi suplimentat cu suma de 200 de milioane de lei pentru partea a doua a Programului Rabla Clasic si va fi aprobat saptamana viitoare, dupa care vom da drumul pr.

Guvernul vrea sa plateasca din bugetul de stat despagubirile de 188 milioane de lei pe care Metrorex le datoreaza Astaldi. Finantele propusesera un imprumut

Ministerul Transporturilor a lansat joi in dezbatere publica un proiect care propune ca despagubirile pe care Metrorex le datoreaza companiei Astaldi, in valoare de 188 milioane lei, sa fie platite de la bugetul statului. in caz contrar, ar incetini sau chiar stagna lucrarile la Magistrala V, spune ministerul. Acest proiect vine dupa ce Ministrul Finantelor propusese o varianta prin care sa acorde Metrorex un imprumut pentru a face aceasta plata.

MFP a imprumutat, ieri, 100 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 100 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 157 de luni, la un randament mediu de 5,23% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

OLGUTA VASILESCU anunt CRUCIAL despre banii pentru pensii! Din pacate sunt vizati peste doua milioane de romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, miercuri seara, ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de date comune a Casei Nationale de Pensii si a Agentiei Nationale de Administrare Fiascala ANAF),.

Un startup primeste o investitie de 40 milioane dolari pentru a ajuta magazinele online mici sa concureze cu giganti precum Amazon

ShipBob, o platforma de e-fulfillment a primit o investitie de 40 milioane de dolari pentru a ajuta micile afaceri online sa poata rezista intr-o piata dominata de giganti precum Amazon. Ce face aceasta platforma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )