Libnet.ro
UNICEF

18:31

Investitie de peste 7,3 milioane de lei facuta de Primaria Capitalei, pentru amenajarea unei pasarele pietonale in zona Fantanii Miorita

Adevărul Adevărul,
Investitie de peste 7,3 milioane de lei facuta de Primaria Capitalei, pentru amenajarea unei pasarele pietonale in zona Fantanii Miorita

Primaria Capitalei va investi peste 7,3 milioane de lei pentru amenajarea unei pasarele pietonale pe Soseaua Bucuresti Ploiesti, in zona Fantanii Miorita, potrivit unui proiect de hotarare aprobat joi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lucrarile ar urma sa dureze patru luni, iar pasarela va avea o lungime totala de 140 de metri si o inaltime de aproape sapte metri. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei, investitie de 7,3 milioane lei

Primaria Capitalei va investi peste 7,3 milioane de lei pentru amenajarea unei pasarele pietonale pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in zona Fantanii Miorita, potrivit unui proiect de hotarare aprobat astazi in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lucrarile ar urma sa dureze patru luni, iar pasarela va avea o lungime totala de 140 de metri si o inaltime de aproape sapte metri, conform News. ro.

Rezultate Loto 6 din 49 de joi, 6 septembrie 2018. Report de peste 4,3 milioane lei la Loto 6/49

Joi, 6 septembrie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la primele trageri loto ale lunii septembrie Loteria Romana a acordat 21. 415 de castiguri in valoare totala de 1. 912,87 lei.

Proiect de modernizare a sapte strazi in valoare de peste 3,5 milioane de lei, scos la licitatie de Primaria Aiud

Primaria municipiului Aiud a demarat procedura de achizitie publica pentru desemnarea unui agent economic care sa deruleze conmtractul privind reabilitarea sistemului rutier si a retelelor de utilizati pe mai multe strazi.

Omniasig VIG, prime brute de 558 milioane lei

Omniasig Vienna Insurance Group a inregistrat, in primul semestru al anului 2018, prime brute subscrise in valoare totala de peste 558 milioane lei, in crestere cu peste 9% comparativ cu perioada similara a anului anterior, informeaza marti compania.

FNGCIMM - profit net de 47,5 milioane lei

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) a raportat un profit net de 47,5 milioane lei, in primele sase luni ale anului in curs, in crestere cu 50% fata de primul semestru din 2017.

Oil Terminal Constanta investeste 19,5 milioane lei in modernizarea unui rezervor

Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a incheiat un contract in valoare de 19,48 milioane lei, fara TVA, cu Petroconst SA, pentru modernizarea unui rezervor la Sectia Platforma Sud, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

16 angajati si afaceri de peste 500 milioane lei: Cati BANI fac cei care aduc GAZUL RUSESC in Romania

Mult discutatul import de gaze rusesti in Romania se face prin doar doua firme. impreuna, au 16 angajati si au avut in 2017 afaceri de peste jumatate de miliard de lei. WIEE si Conef Gas sunt numele.

Guvernul a aprobat Biblioteca digitala a Romaniei, cu un buget total de peste 53 de milioane de lei

Miercuri, in sedinta de Guvern a fost aprobat lansarea proiectului E-cultura: Biblioteca digitala a Romaniei. Bugetul alocat proiectului este de 53,242 de milioane de lei, finantat din fonduri europene, din Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, si din fonduri nationale, anunta Ministerul Culturii si Identitatii Nationale MCIN).

MFP a atras, ieri, 30 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 30 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 275 milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 38 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an.

MFP a imprumutat, astazi, 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 30 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 275 milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 38 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )