Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 900 de politisti si jandarmi, mobilizati pentru meciul dintre Steaua si Manchester City

România Liberă România Liberă,
Peste 900 de politisti si jandarmi, mobilizati pentru meciul dintre Steaua si Manchester City

Peste 900 de politisti si jandami vor supraveghea, marti seara, suporterii echipelor Steaua Bucuresti si Manchester City, la stadion, in centrul Capitalei si la Aeroportul Otopeni. continuă pe România Liberă

O sa vedeti cum o sa biruim toate neamurile bogate care au miliarde si diamante: Gigi Becali, rugaciune pentru meciul dintre Steaua si Manchester City (VIDEO)

Gigi Becali transmite mesaje inedite de Sfanta Maria. Latifundiarul din Pipera s-a rugat la Biserica pentru un succes in meciul de maine cu bogatii de la Manchester City. Becali a avut un.

Restrictii de trafic in zona Stadionului National, pentru meciul Steaua - Manchester City

Traficul rutier in zona Arenei Nationale va fi restrictionat, marti, incepand cu ora 18. 00, pentru meciul de fotbal dintre F. Steaua Bucuresti - F. Manchester City, informeaza Brigada Rutiera.

Trafic restrictionat in zona Arenei Nationale pentru meciul Steaua - Manchester City. Partida se joaca marti seara, de la ora 21.45

Traficul rutier va fi restrictionat marti, incepand cu ora 18,00, in zona Arenei Nationale, pentru meciul de fotbal dintre F. Steaua Bucuresti - F. Manchester City. Partida care poate duce Steaua in grupele Ligii Campionilor se joaca joaca marti, de la ora 21.

Christoph Daum a selectionat 26 jucatori pentru meciul cu Muntenegru

Selectionerul Christoph Daum a anuntat, sambata, numele celor 26 de jucatori convocati la echipa nationala pentru meciul cu Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 4 septembrie).

UEFA Champions League. Un arbitru italian va conduce super-meciul dintre Steaua si Man City

Arbitrul italian Daniele Orsato va conduce la centru partida dintre echipa Steaua Bucuresti si formatia engleza Manchester City, din prima mansa a play-off-ului UEFA Champions League, a anuntat, duminica, site-ul oficial al UEFA.

Multi suporteri stelisti au ramas fara bilete pentru meciul cu Manchester City, desi au stat ore intregi la coada (VIDEO)

Dezamagire mare pentru fanii Stelei, inainte de partida cu Manchester City din play-off-ul Ligii Campionilor. Acestia nu au reusit sa faca rost de bilete pentru meci, in ciuda faptului ca au stat la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )