Libnet.ro
UNICEF

11:00

Peste 9.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe pentru cei cu studii medii

Adevărul Adevărul,
Peste 9.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe pentru cei cu studii medii

Peste 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind adresate persoanelor cu studii medii. continuă pe Adevărul

Peste 350 de locuri de munca, vacante la Sibiu

Sibienii care sunt in cautarea unui loc de munca pot alege din cele 364 de joburi disponibile prin intermediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Moldova a iesit din topul statelor cu cele mai multe plangeri depuse la CEDO

Anul trecut, moldovenii au depus un numar-record de cereri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. in acelasi timp, tara noastra a iesit dupa multi ani din Top 10 cei mai mari furnizori de plangeri.

337 de locuri de munca in Uniunea Europeana

Persoanele interesate sa lucreze in afara tarii pot opta pentru un loc de munca in Germania, Austria, Franta, Olanda, Irlanda, Republica Ceha sau Marea Britanie. in baza de date a AJOFM Dambovita sunt inregistrate 337 de posturi vacante in Uniunea Europeana, cele mai multe fiind in Germania.

Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Cele mai mari aeroporturi din Europa au inregistrat in ianuarie aproape 3. 000 de decolari anulate si peste 60. 000 de decolari cu intarziere. Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, se numara printre cele mai.

Politic Show: Sondaj Avangarde: PSD-UNPR-PC, cu cele mai multe mandate in Parlamentul European; Antonescu si Chitoiu, pe pozitii diferite in privinta celor sustinute de reprezentantii FMI; Eugen Tomac: Nu am creat PMP pentru voturile din Republica Moldov

Dragnea: Il cunosc pe Basescu de 18 ani. Vicepremierul Liviu Dragnea a precizat ca se cunoaste cu seful statului, Traian Basescu,de aproximativ 18 ani. Emil Boc, prima iesire alaturi de Miscarea Populara. Daca ar parasi PDL, Boc ar pierde mandatul de primar al Clujului. La nici o saptamana dupa.

Sondaj Avangarde: PSD-UNPR-PC, cu cele mai multe mandate in Parlamentul European

Daca duminica viitoare ar avea alegeri pentru Parlamentul European, 42% dintre romani ar vota cu PSD+UNPR+PC, potrivit unui sondaj realizat de Avangarde.

Peste 9,2 mii de locuri de munca vacante la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat astazi 9. 254 locuri de munca vacante in toata tara, conform unui comunicat trimis redactiei.

Aproape 8 mii de locuri de munca vacante la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat astazi 7. 952 locuri de munca vacante in toata tara, conform unui comunicat pe site-ul institutiei.

Care sunt cele mai periculoase deficiente de vitamine si minerale

Lipsa de vitamine si minerale este surprinzator de frecventa si poate provoca o multime de probleme de sanatate. Apare din mai multe motive, inclusiv capricii alimentare, interactiuni medicamentoase si alcoolism, spune John La Puma. La nivel mondial, aproximativ 40% dintre oameni au deficiente de fier, 15% de iod si 40% dintre copii cresc fara suficienta vitamina A. Exista insa trei deficiente nutritionale comune care iti pot pune in pericol sanatatea.

AVERTIZARE Cod galben de ceata in mai multe judete din tara vineri dimineata

Mai multe judete din Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova se afla vineri dimineata sub cod galben de ceata, avertizeaza meteorologii. Vizibilitatea este redusa pe A2, E85 si mai multe drumuri nationale din tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )