Libnet.ro
UNICEF

14:45

Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Peste 90.000 de inscrieri la clasa pregatitoare. Cele mai multe sunt in Bucuresti

In numai 6 zile de cand au inceput inscrierile in clasa pregatitoare, au fost inregistrate aproape 91. 000 de cereri. Cele mai multe sunt in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta si Timis. continuă pe Antena3

Ministerul Educatiei: Peste 72.600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai ...

Miniserul Educatiei Nationale informeaza ca peste 72. 600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate de luni pana joi, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava si Constanta, noteaza Mediafax. Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 a inceput in 24 februarie, parintii putand completa cererea-tip atat online, cat si la unitatea de invatamant. Citeste si: Cum sa driblezi regulile la inscrierea in clasa pregatitoare Potrivit .

UPDATE. Ministerul Educatiei: Peste 77.400 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, ...

473 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate de luni pana joi seara, 66. 103 din ele fiind pentru copii cu varsta de 6 ani, impliniti inainte de data de 1 septembrie 2014, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN, citat de Mediafax. MEN a centralizat situatia privind inscrierea in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014 - 2015, constatand ca, la nivel national, pana joi, la ora 20. 00, au fost completate 77. 473 de cereri, astfel: 66. 103 de cereri .

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Mircea Badea: Romania cred ca este tara cu cele mai multe canale de stiri per capita

Mircea Badea si Ross Biggam, presedintele Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Romania, au dialogat joi, la Sinteza Zilei, despre televiziunile din Romania. Romania cred ca este tara cu cele mai multe.

237 de inscrieri la clasa pregatitoare, in prima zi, in Ialomita

Prima zi de inscrieri la clasa pregatitoare situeaza judetul Ialomita pe al patrulea loc de la coada, in ceea ce priveste numarul de copii inscrisi, si anume 237.

Peste 70.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, depuse de parinti pana joi. Cele mai multe solicitari au fost in Bucuresti si in Iasi

O situatie centralizata a Ministerului Educatiei Nationale MEN) arata ca, la nivel national, au fost depuse peste 70. 000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare pana joi, 27 februarie.

Romania are acum peste 14.400 de locuri de munca vacante. Ce joburi puteti sa vanati

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi informeaza vineri Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Eleva disparuta de mai multe zile

O eleva din orasul Rovinari este cautata de mai multe zile de catre parinti si oamenii legii. Aceasta a plecat de acasa si nu s-a mai intors.

Presedintia a sesizat CNA privind mai multe emisiuni de la Antena 3. Sanctiunea propusa, respinsa

Presedintia a sesizat CNA in legatura cu mai multe emisiuni difuzate de Antena 3, in care au fost lansate mai multe acuzatii defaimatoare si neadevarate la adresa sefului statului, insa majoritatea membrilor Consiliului au votat, joi, impotriva aplicarii unei sanctiuni in acest caz. Sedinta CNA a fost presarata cu amenintari de chemare in judecata si acuzatii de partizanat politic, relateaza Mediafax. Presedintele CNA Laura Georgescu, despre spoturile Antena3 Mandatele lui Basescu, 10 ani de sclavie: Va spun tot public ca, in 2010, intoarsa, dupa ce facusem doi copii, la serviciu, am primit cadou minus 25% din salariu. Realmente ma asociez tot public cu sclavul acestei tari, nu am alta sursa de venit decat salariul . ) Personal, am toata consideratia pentru serial, m-as bucura sa continue, pentru ca el face parte si din viata noastra .

Un monument istoric si mai multe case din Babana au fost inundate de titei

Un monument istoric si mai multe gospodarii din comuna Babana au fost inundate cu titei. Totul s-a produs, aseara, din cauza magistralei de transport care s-a fisurat. Localnicilor le este teama sa faca focul in sobe ca nu cumva sa declanseze un incendiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )