Libnet.ro
UNICEF

14:15

Peste 92.000 de persoane vaccinate anti Covid in Romania

România Liberă România Liberă,
Peste 92.000 de persoane vaccinate anti Covid in Romania

Numarul de persoane vaccinate impotriva COVID-19, prima administrare, cu vaccinul Pfizer BioNTech, i. continuă pe România Liberă

260 de persoane vaccinate anti-COVID-19, joi, in Vrancea. Niciuna nu a prezentat reactii adverse pana acum

Reprezentantii Institutiei Prefectului Vrancea au anuntat vineri ca un numar de 260 de persoane au fost vaccinate in cursul zilei de joi, iar pana la data prezenta niciun beneficiar imunizat cu prima doza de se.

Vaccinarea anti-Covid in Romania: 16.101 cadre medicale vaccinate in ultima zi Numarul total al persoanelor vaccinate pana acum - 41.609

101 cadre medicale au fost vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania impotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech, ceea ce duce numarul total al persoanelor vaccinate la 41. 609, a informat marti Comitetul national de coordonare a vaccinarii CNCAV). De la inceputul campaniei de vaccinare, s-au inregistrat 136 de reactii adverse comune si minore, 89 dintre acestea raportate in ultimele 24 de ore.

Aproape 17.000 de persoane au fost vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Peste 58.000 de romani au fost imunizati

In ultimele 24 de aure, alte16. 945 de persoane au fost vaccinate pentru COVID-19. Astfel ca numarul persoanelor care au primit prima doza de vaccin COVID-19 a ajuns la58. Numar de reactii.

Autoritatile, in alerta. Doua persoane au murit la scurt timp dupa ce s-au vaccinat anti-Covid. Care este explicatia

Campania de vaccinare anti-Covid-19 a inceput in toate tarile din UE, iar autoritatile si medicii monitorizeaza atent toate informatiile primite ca feedback in urma vaccinarii populatiei. in functie de strategia fiecarei tari, au fost vaccinate prioritar diferite categorii de persoane. Daca in Romania s-a decis mai intai vaccinarea cadrelor medicale, in Norvegia, Marea Britanie si .

Marea Britanie autorizeaza al treilea vaccin, cel al Moderna, si a ajuns la 1,5 milioane de persoane vaccinate

Autoritatea britanica de reglementare in sectorul sanitar a autorizat vineri vaccinul produs de compania Moderna, al treilea vaccin anti-COVID-19 autorizat de Marea Britanie, care pana in prezent a vaccinat peste un milion si jumatate de persoane, a anuntat vineri Ministerul Sanatatii de la Londra, relateaza AFP.

Probleme inaintea etapei a doua de vaccinare anti-COVID, in Buzau

Buzaul ar trebui sa treaca, saptamana viitoare, in cea de-a doua etapa a vaccinarii anti-COVID, in care ar trebui sa se imunizeze aproape 90. 000 de persoane, bolnavi cronici, persoane cu varsta de peste 65 de ani precum si alte categorii de persoane.

Vrancea: Peste 500 de cadre medicale vaccinate impotriva COVID-19 in primele 3 zile de campanie. Niciuna nu a suferit reactii adverse

Prefectura Vrancea a precizat, joi, ca peste 500 de cadre medicale din judet au fost vaccinate impotriva COVID-19 in primele trei zile de campanie si ca niciuna dintre acestea nu a prezentat reactii.

Solutia pentru cei care nu se pot vaccina anti-COVID. Dr. Gheorghita: Se poate crea o bariera imunologica in jurul acelei persoane

Astazi aflam lucruri importante despre vaccinare anti-COVID. Coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, dr. Valeriu Gheorghita, ne lamureste cu cateva aspecte: alternativa in caz ca nu ne putem vaccina, de ce nu este indicat sa ne cumparam acest vaccin de pe internet, cat ne protejeaza, de fapt, serul, dar si la ce conteaza adeverinta pe care o primim atunci cand ne vaccinam.

La o saptamana de la inceputul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 in Romania ies la iveala balbele autoritatilor legate de organizare: Nicio reactie din partea ministrului Sanatatii. Ce explicatii a dat coordonatorul campaniei

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a inceput in Romania de mai bine de o saptamana si deja au iesit in evidenta balbele autoritatilor legate de organizare. Asta desi de peste o luna, coordonatorul.

Medicul Virgil Musta, adevarul despre vaccinul anti-Covid-19. Cine nu ar trebui sa il faca, de fapt

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase a spitalului Victor Babes din Timisoara a vorbit pentru prima data despre categoria persoanelor care ar trebui sa se informeze inainte de a face vaccinul anti-Covid-19. Specialistul considera ca decizia vaccinarii este individuala si nimeni nu trebuie sa fie obligat sa-l faca. Regula numarul 1, increderea in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )