Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mai multe adolescente din Romania au fost scapate din mainile unei retele de proxeneti

B1 B1,
Mai multe adolescente din Romania au fost scapate din mainile unei retele de proxeneti

Un numar de 11 fete din Romania au reusit sa fie salvate de catre autoritati din mainile uneia dintre celemai mari retele de proxeneti. Fetele urmau sa fie duse in Scotia unde erau obligate sa se. continuă pe B1

Digi |RCS-RDS tocmai a facut marele anunt: se intampla in mai multe orase din Romania

Grupul Digi |RCS-RDS s-a implicat anul acesta mai mult ca oricand in cauze importante pentru romani. in acest context apare si ultimul anunt facut de companie. Pe fondul crizei medicale,.

Imaginea virala cu Andreea Esca. Cum a indraznit sa apara in fata fanilor. Nu multe vedete din Romania ar avea curajul asta

Ca este una dintre cele mai curajoase vedete din Romania nu mai este pentru nimeni un secret. Imaginea virala cu Andreea Esca. Iata cum a aparut in fata fanilor vedeta de la PRO TV! Andreea Esca, imagine virala de ziua ei in urma cu doar cateva zile, Andreea Esca a sarbatorit, alaturi de familie si .

Cele mai sigure orase din Romania. Toti romanii trebuie sa se mute aici daca se tem de infractori

Romanii, in 2017, credeau ca Oradea, Brasov si Cluj-Napoca sunt cele mai sigure orase din Romania, potrivit unui studiu al unui portalu imobiliar privind siguranta vietii in 42 de orase si judetul Ilfov. Cele mai sigure orase din Romania Conform aceluiasi studiu din 2017, urmeaza Sibiu, Sfantul Gheorghe, Timisoara, Miercurea Ciuc si Targu Mures. Toate .

Ziua Mondiala a Frumusetii. Top 10 cele mai frumoase femei din Romania

Femeile din Romania sunt cunoscute a fi destul de prietenoase, nu prea arogante, cu un fizic frumos si extrem de feminine, mai multe studii confirmand faptul ca tara noastra se afla printre statele cu cele mai.

Se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc in mai multe localitati din Dambovita

De miercuri pana in 15 septembrie, in noua localitati din judetul Dambovita se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, care isi desfasoara activitatea in interiorul cladirilor. Decizia a fost luata marti de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

Unul dintre cele mai poluate orase din Romania trece la autobuze 100% electrice

Una dintre cele mai la indemana solutii pentru reducerea poluarii in orasele aglomerate este renuntarea la autovehicule cu motoare clasice. Alternativa o reprezinta masinile electrice, iar.

Medic ortodont: Copiii se intorc la scoala cu mai multe probleme dentare

Copiii se intorc la scoala cu mai multe probleme dentare. Au fost parinti care au marturisit ca au fost mai toleranti in ceea ce priveste accesul la dulciuri, au gatit mult impreuna cu copiii, au experimentat retete de deserturi si iata ca asta s-a vazut si in sanatatea orala, a constatatdr. Denisa Zaharia, medic ortodont de top, fondator al uneia dintre cele mai apreciate clinici stomatologice din Bucuresti.

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

ALEGERI LOCALE 2020 |Primarul Sucevei, Ion Lungu: La mai multe garsoniere figureaza sute de locatari din Ucraina si Republica Moldova

La mai multe garsoniere din Suceava figureaza in evidente sute de locatari fictivi din Ucraina si Republica Moldova. Potrivit primarului Ion Lungu, acestia aveau nevoie de domiciliu stabil pentru.

Coronavirus in lume: India a inregistrat cele mai multe decese din ultima luna Franta s-ar putea confrunta cu o situatie critica in decembrie

Bilantul total al imbolnavirilor a ajuns marti la 27. 125, din care 896. 927 de decese si 19. 611 de pacienti vindecati, potrivit datelor centralizate pe platforma worldometeres. info. -------------- 19:33 Sesiunea Parlamentului European de la Strasburg, anulata din cauza riscului sanitar Eurodeputatii se vor reuni la Bruxelles 18. 28 Contractie de 28,1% a economiei japoneze17. 09 Verona incepe testarea vaccinului italian antiCovid dezvoltat de ReiThera16. 12 Cercetatorii au descoperit mecanismul ce provoaca sindromul inflamator la copiii bolnavi de COVID-19, similar bolii Kawasaki.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )