Libnet.ro
UNICEF

22:45

Peste doua treimi din volum, dat de Banca Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste doua treimi din volum, dat de Banca Transilvania

Toti cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in teritoriul pozitiv, in contextul in care rulajul consemnat a fost de 76 milioane de lei, peste media zilnica din acest an, de 41,48 milioane de lei. Peste doua treimi din volumul tranzactionat a fost asigurat de tranzactiile cu titlurile Banca Transilvania TLV), care au insumat 51,83 de milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Aproape trei sferturi din rulaj dat de Banca Transilvania

Scadere de 0,7% pentru BET-FI Trei schimburi de tip deal cu actiunile Banca Transilvania TLV), in suma de 25,16 milioane de lei, au dat jumatate din rulajul total al pietei principale a Bursei de Valori Bucuresti BVB), in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, transferurile cu titlurile institutiei de credit realizandu-se la pretul unitar de 2,35 de lei.

Schaeffler inchide doua uzine din Marea Britanie

Producatorul german de componente auto Schaeffler, prezent si pe piata din Romania, va inchide doua uzine din Marea Britanie ca urmare a modificarilor impuse de iesirea acestei tari din Uniunea Europeana, transmite Reuters, potivit Agerpres. Schaeffler a precizat ca uzinele sale de la Plymouth si Llanelli, Tara Galilor, vor fi inchise pe termen mediu iar productia va fi transferata catre facilitati din Germania, China, Coreea de Sud si SUA. Aproximativ 500 de locuri de munca ar urma sa fie afectate de aceasta decizie.

Grupul german Schaeffler inchide doua uzine din Marea Britanie

Producatorul german de componente auto Schaeffler, prezent si pe piata din Romania, va inchide doua uzine din Marea Britanie ca urmare a modificarilor impuse de iesirea acestei tari din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Trei persoane au murit dupa ce doua imobile din Marsilia s-au prabusit

La peste 24 de ore de la prabusirea mai multor imobile vechi in centrul Marsiliei, in sud-estul Frantei, trei cadavre au fost descoperite marti sub daramaturi, relateaza AFP. Cadavrul unei femei si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )