Libnet.ro
UNICEF

16:15

Trei persoane au murit dupa ce doua imobile din Marsilia s-au prabusit

Antena3 Antena3,
Trei persoane au murit dupa ce doua imobile din Marsilia s-au prabusit

La peste 24 de ore de la prabusirea mai multor imobile vechi in centrul Marsiliei, in sud-estul Frantei, trei cadavre au fost descoperite marti sub daramaturi, relateaza AFP. Cadavrul unei femei si. continuă pe Antena3

Cel putin doi raniti usor la Marsilia, in urma surparii a doua imobile de locuinte VIDEO

Doua imobile de locuinte invecinate s-au surpat luni, in centrul Marsiliei, pe o strada din cartierul popular Noailles, iar cel putin doua persoane - trecatori - au fost ranite usor, au constatat jurnalisti AFP, confirmand o informatie La Provence.

Trei persoane din Iasi au ajuns la spital, in urma incendiului izbucnit intr-un bloc

Trei persoane au fost transportate la spital, doua fiind intoxicate cu fum si una prezentand arsuri, in urma unui incendiu izbucnit sambata dupa-amiaza intr-un bloc din Iasi. Locatarii au iesit din imobil.

Accident grav in Cluj, provocat de un taximetrist! Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident rutier petrecut in Cluj-Napoca, in care a fost implicat un taximetru. Potrivit Politiei, soferul unui taximetru, un barba.

Barbatul a fost ingropat si toata lumea l-a plans. Dupa doua luni, s-au trezit acasa cu un individ ciudat. Au incremenit!

Barbatul de 63 de ani a fost ingropat si toata familia l-a plans. insa dupa doua luni de la eveniment, oamenii s-au trezit cu un individ ciudat la poarta. Cand s-au uitat mai bine, au incremenit. Era chiar.

Grupul german Schaeffler inchide doua uzine din Marea Britanie

Producatorul german de componente auto Schaeffler, prezent si pe piata din Romania, va inchide doua uzine din Marea Britanie ca urmare a modificarilor impuse de iesirea acestei tari din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

Franta: Ramasitele a trei persoane au fost gasite sub ruinele celor doua cladiri prabusite luni n Marsilia

Corpurile a doi barbati si a unei femei au fost gasite sub molozul celor doua cladiri care s-au prabusit luni in orasul francez Marsilia, a spus brigada locala de pompieri, in timp ce cautarile continua, pentru a verifica daca si alte persoane se afla sub daramaturi, relateaza Reuters.

Franta: Corpurile a trei persoane au fost gasite sub ruinele celor doua cladiri prabusite luni n Marsilia

Corpurile a doi barbati si a unei femei au fost gasite sub molozul celor doua cladiri care s-au prabusit luni in orasul francez Marsilia, a spus brigada locala de pompieri, in timp ce cautarile continua, pentru a verifica daca si alte persoane se afla sub daramaturi, relateaza Reuters.

Incendiu intr-un bloc de locuinte din Iasi. Trei persoane au fost transportate la spital cu arsuri si intoxicatii cu fum

Pompierii au intervenit sambata dupa-amiaza pentru a stinge un focul dintr-un apartamanet din cartierul iesean Nicolina.

Cadavrele a trei persoane au fost descoperite intr-un apartament din Chisinau

Doi barbati si o femeie, de 49, 63, respectiv 38 de ani, au fost gasiti morti, duminica seara, intr-un apartament din sectorul Rascani, municipiul Chisinau.

Accident grav in Braila. O persoana a murit dupa ce a fost calcata de o masina

Un barbat a fost accidentat mortal, marti seara, pe DN2B, la iesire din orasul Ianca de un conducator auto, care a sustinut in fata politistilor ca victima i-ar fi iesit brusc in fata masinii, potrivit IP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,313 seconds )