Libnet.ro
UNICEF

21:30

Peste jumatate din tichetele din Programul Rabla pentru 2014 au fost rezervate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste jumatate din tichetele din Programul Rabla pentru 2014 au fost rezervate

Mai mult de jumatate din tichetele din Programul Rabla, respectiv 60% dintre cele 17. 000, au fost deja rezervate in primele trei luni de la lansarea acestui program. Cele mai multe tichete au fost rezervate in Bucuresti, Arges si Constanta, a anuntat,. continuă pe Wall-Street Ro

Au fost alocate aproape doua treimi dintre tichetele disponibile in programul Rabla

In editia 2014 a programului Rabla au fost rezervate aproape 10. 000 de tichete dintre cele 17. 000 bugetate, ministrul Mediului declarandu-se foarte multumit de mersul programului si de efectele pe care le-a avut introducerea tichetelor electronice. Ministrul Korodi se declara increzator ca tichetele se vor epuiza in septembrie - octombrie, inainte de data oficiala de incheiere a programului.

Aproape doua treimi dintre tichetele disponibile in programul Rabla au fost deja alocate

Un numar de 9. 897 de tichete au fost rezervate, pana in prezent, in Programul Rabla din acest an, echivalentul a circa 60% din totalul alocat, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Attila Korodi, ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, citat de sursele de presa.

Peste jumatate din candidati au picat sesiunea de Bacalaureat in Republica Moldova. Doar 161 de tineri din peste 27.000 au note mai mari de 9

Ministrul Educatiei, Maia Sandu, a anuntat astazi ca 44% dintre elevii care au sustinut examenul de Bacalaureat au primit medii de trecere.

Peste jumatate din totalul candidatilor au picat sesiunea de Bacalaureat in Republica Moldova

Ministrul Educatiei, Maia Sandu, a anuntat astazi ca 44% dintre elevii care au sustinut examenul de Bacalaureat au primit medii de trecere.

Liga 1, programul turului sezonului 2014-2015: Rapid - Steaua, in prima etapa

Sezonul 2014-2015 al Ligii 1 la fotbal va debuta pe 26 iulie, in prima runda urmand sa fie programat meciul dintre Rapid si Steaua. Intra in material pentru a vedea programul turului.

Tinerii amana angajarea: peste 60% din ei au primul loc de munca dupa 24 de ani

Aproape doua treimi dintre tineri, 62,61%, semneaza primul lor contract de munca dupa varsta de 24 de ani, reiese dintr-un sondaj realizat de catre Studio Moderna, una din cele mai mari companii de Marketing Direct din Romania si din Europa Centrala si.

Companiile din domeniul gazelor insista pentru amanarea liberalizarii pietei pana cel mai devreme aprilie 2016

Dupa ce au reusit sa convinga Guvernul sa renunte la ideea de liberalizare completa a pietei gazelor pentru consumatorii industriali incepand cu 1 iulie, companiile din domeniul gazelor, mai ales a celor din zona de distributie E. On, GDF), cer autoritatilor si mai mult. vor publicarea unui act normativ pentru implementarea unui calendar de liberalizare, care sa permita o tranzitie lina si elaborata a consumatorilor catre o piata negociata, cel mai devreme pana in luna aprilie 2016. Practic, insista pentru o amanare a calendarului care, daca ar fi respectat, ar urma sa fie finalizat la sfarsitul acestui an, in cazul consumatorilor non-casnici.

CSAT despre situatia din regiune: Riscurile si amenintarile care deriva din posibilele evolutii ingrijoratoare pentru Romania pe termen scurt nu afecteaza securitatea si apararea nationala

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a analizat posibilele evolutii ingrijoratoare pentru Romania, apreciind ca riscurile si amenintarile care deriva din acestea pe termen scurt nu afecteaza securitatea si apararea nationala, se arata intr-un comunicat al CSAT dat publicitatii dupa sedinta de miercuri. In aceeasi sedinta s-au stabilit si liniile generale de mandat ale Romaniei la Summit-ul NATO din septembrie 2014, dar acestea nu au fost facute publice.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )