Libnet.ro
UNICEF

21:30

Peste jumatate dintre scolile din judetul Dambovita incep cursurile in scenariul verde

Adevărul Adevărul,
Peste jumatate dintre scolile din judetul Dambovita incep cursurile in scenariul verde

Mai mult de jumatate dintre scolile din Dambovita se vor redeschide, luni, in scenariul verde, anuta ISJ Dambovita. Elevii din 284 dintre cele 504 unitati de invatamant din judet vor merge face cursuri fata in fata. continuă pe Adevărul

Peste jumatate dintre manageri se asteapta la o crestere economica in anul 2021

61,1 la suta dintre managerii din Romania se asteapta la o crestere economica pe parcursul anului 20.

Peste jumatate de milion de doze de vaccin anti-COVID19 administrate in Serbia

Serbia a administrat deja peste jumatate de milion doze de vaccin anti-COVID19, a informat televiziunea de stat RTS, precizand ca pana astazi fusesera inoculate cu prima doza 513. 652 de persoane.

Scolile din Bucuresti se redeschid luni in scenariul galben. Cinci unitati de invatamant vor face doar cursuri online

Scolile din Bucuresti vor fi redeschise luni dupa scenariul galben, adica vor merge fizic la scoala doar copiii de gradinita, cei din ciclul primar si cei din clasele terminale. Vor fi insa cinci unitati de invatamant care vor continua cursurile online, a anuntat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Cand se inchid scolile din Romania: in ce situatii se revine la cursurile online, dupa deschidere

De luni, 8 februarie, se deschid scolile din Romania si revin in banci. Pandemia nu s-a incheiat insa si, la fel de usor, acestea se pot inchide din nou. Exista cateva contexte foarte.

Anul scolar 2020-2021. Cine revine fizic in scolile din Romania, incepand de luni. Atentie, unii copii vor invata de acasa

Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, la care au participat mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Campeanu. La aceasta sedinta de lucru s-a discutat despre redeschiderea scolilor din data de 8 februarie, data la care incepe semestrul al doilea .

Cum se vor redeschide scolile din judetul Constanta. Jumatate din dascali nu se vor vaccina, iar aproape 100 de cladiri nu au autorizatie ISU

Presedintele Romaniei a anuntat ca luni, 8 februarie, majoritatea elevilor vor relua cursurile fata in fata. Elevii incep semestrul al II-lea de scoala.

Cum se vor deschide scolile din judetul Calarasi. Majoritatea elevilor vor merge fizic la cursuri

Incepand de luni, 8 februarie, majoritatea copiilor merg fizic la scoala. Se va tine cont de contextul epidemiologic din fiecare localitate si in fiecare scoala se vor lua masuri stricte. in judetul Calarasi, rata incidentei infectarilor cu COVID-19 este de 0,78, astfel ca majoritatea elevilor vor merge la cursuri.

Primul caz de imbolnavire cu noua tulpina a SARS-CoV-2, in judetul Dambovita

Ministerul Sanatatii a anuntat ca in Romania au fost inregistrate sase noi cazuri de infectie cu noua tulpina din Marea Britanie a Sars-Cov-2. Este vorba despre 3 barbati si trei femei pentru care se vor efectua anchete epidemiologice.

in ce conditii se deschid scolile din Romania: tot ce trebuie sa stii, daca esti parinte

Aproximativ 80% dintre elevii romani vor reveni la scoala incepand de luni, 8 februarie. Atunci va incepe semestru doi al anului scolar 2020 - 2021. Copiii care vor merge la scoala luni, in.

McKinsey va plati peste jumatate de miliard de dolari pentru a solutiona un proces legat de rolul sau in criza opioidelor din SUA

Firma de consultanta McKinsey Company a fost de acord sa plateasca 573 de milioane de dolari pentru a solutiona investigatiile privind rolul sau intr-o epidemie care a ucis aproape jumatate de milion de americani, relateaza Insider.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )