Libnet.ro
UNICEF

05:00

Scolile din Bucuresti se redeschid luni in scenariul galben. Cinci unitati de invatamant vor face doar cursuri online

Hotnews Hotnews,
 Scolile din Bucuresti se redeschid luni in scenariul galben. Cinci unitati de invatamant vor face doar cursuri online

Scolile din Bucuresti vor fi redeschise luni dupa scenariul galben, adica vor merge fizic la scoala doar copiii de gradinita, cei din ciclul primar si cei din clasele terminale. Vor fi insa cinci unitati de invatamant care vor continua cursurile online, a anuntat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei: 149 de localitati se incadreaza in scenariul rosu. 903 localitati din Romania sunt in scenariul galben (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca 149 de localitati se incadreaza in scenariul rosu, alte 903 sunt incluse in scenariul galben, iar restul se afla in scenariul verde. Pe 8 februarie.

BERBECEANU: Doar 5 institutii de invatamant din Bucuresti vor continua activitatile in sistem online

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a afirmat ca prescolarii, clasele I-IV si clasele terminale vor functiona in scenariul 2 in scolile din Bucuresti din 8 februarie si doar 5 institutii de invatamant vor desfasura activitatile in sistem online, potrivit News.

Anul scolar 2020-2021. Cine revine fizic in scolile din Romania, incepand de luni. Atentie, unii copii vor invata de acasa

Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, la care au participat mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Campeanu. La aceasta sedinta de lucru s-a discutat despre redeschiderea scolilor din data de 8 februarie, data la care incepe semestrul al doilea .

Scolile se deschid in scenariul galben in municipiul Brasov

Unitatile de invatamant din municipiul Brasov vor incepe, de luni, semestrul al doilea in scenariul galben, care presupune prezenta fizica la cursuri a elevilor de ciclu primar si a celor din clasele terminale - a VIII-a si a XII-a -, precum si a prescolarilor din gradinite, a anuntat Primaria orasului.

Peste jumatate dintre scolile din judetul Dambovita incep cursurile in scenariul verde

Mai mult de jumatate dintre scolile din Dambovita se vor redeschide, luni, in scenariul verde, anuta ISJ Dambovita. Elevii din 284 dintre cele 504 unitati de invatamant din judet vor merge face cursuri fata in fata.

Primarul Sucevei anunta reluarea scolii in scenariul galben

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat intr-o conferinta de presa, miercuri, ca scoala va incepe in scenariul galben , cu prezenta fizica a prescolarilor, elevilor din ciclul primar si elevilor din anii terminali, in conditiile in care in municipiul resedinta de judet se inregistreaza o rata de infectare de 2,91 de cazuri la mia de locuitori.

Cand se inchid scolile din Romania: in ce situatii se revine la cursurile online, dupa deschidere

De luni, 8 februarie, se deschid scolile din Romania si revin in banci. Pandemia nu s-a incheiat insa si, la fel de usor, acestea se pot inchide din nou. Exista cateva contexte foarte.

Fiscul a suplimentat ghiseele din Bucuresti

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti a anunat vineri, ca a suplimentat cu 28 numarul ghiseelor deschise. Acestea se adreseaza persoanelor fizice arondate sectoarelor din Bucuresti si judetului Ilfov.

ANAF a suplimentat ghiseele din Bucuresti

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti a suplimentat numarul ghiseelor deja deschise cu alte 28, acestea fiind dedicate persoanelor fizice arondate sectoarelor din Bucuresti si judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat de presa al ANAF.

Clotilde Armand lasa spitalele din Bucuresti fara bani. Gabriela Firea: Patru spitale extrem de importante din Bucuresti sunt intr-un pericol major

Scandal imens in Romania dupa ce primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a decis sa taie investitiile pentru patru spitale din Bucuresti. in urma aflarii vestii, Gabriela Firea a facut acuzatii grave la adresa acesteia, dar si la adresa altor primari, sustinand ca scopul lor este acela de a distruge Capitala. Pacientii copii, in mare pericol .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )