Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 3 milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Hotnews Hotnews,
 Peste 3 milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Circa doua milioane de locuinte, dar si companii au ramas fara electricitate in Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe intreruperi au fost localizate in zona serviciilor de electricitate din sudul si estul statului. Cea mai mare companie de energie electrica din stat, Florida Power and Light's, a declarat ca peste 1,9 milioane de clienti nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumatate din Miami-Dade, informeazaReuters. UPDATE: Peste 3 milioane de oameni nu au electricitate din cauza uraganului. continuă pe Hotnews

Aproximativ doua milioane de oameni au ramas fara curent electric in Florida din cauza uraganului Irma

Circa doua milioane de locuinte, dar si companii au ramas fara electricitate in Florida din cauza uraganului Irma. Cele mai multe intreruperi au fost localizate in zona serviciilor de electricitate din sudul si estul statului. Cea mai mare companie de energie electrica din stat, Florida Power and Light's, a declarat ca peste 1,9 milioane de clienti nu au putut beneficia de serviciile sale, inclusiv aproximativ jumatate din Miami-Dade, informeazaReuters.

FOTO VIDEO Scoli, spitale si case, distruse in cel mai puternic cutremur din Mexic, din ultimul secol. Un milion de oameni, in bezna

Numeroase case, scoli si spitale au fost distruse, in urma cutremurului de 8. 1 pe Richter care a avut loc, vineri, in Mexic. Totodata, un milion de persoane au ramas fara curent electric.

Bombardament in regiunea separatisa Donetk. Peste 5.000 de persoane au ramas fara energie electrica

Armata ucraineana a bombardat, vineri spre sambata noaptea, districtul Petrov din regiunea separatista Donetk, informeaza site-ul agentiei Tass. in timpul noptii, fortele armate ucrainene.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,294 seconds )