Libnet.ro
UNICEF

00:07

Peste 6 milioane de romani vor scoate mai multi bani din buzunar. Cum s-a ajuns la preturi mai mari

Playtech Playtech,
Peste 6 milioane de romani vor scoate mai multi bani din buzunar. Cum s-a ajuns la preturi mai mari

Se pregateste o schimbare importanta pe piata asigurarilor obligatorii. Pretul pentru RCA va creste considerabil. Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a oferit cateva. continuă pe Playtech

Vom avea bani mai multi? Se scumpeste viata? Cum vom trai de fapt in 2021? Rezultatele unui sondaj IRSOP

Romanii incetinesc ritmul in care consuma: doar o treime spun ca anul trecut au cheltuit ceva mai mult decat in alti ani, 47% au cheltuit cam la fel, iar 22% mai putin, arata datele unui sondaj transmis luni dimineata de IRSOP. in acest an, 41% cred ca vor cheltui mai mult, 38% la fel ca anul trecut, iar 19% mai putin. Cand vorbesc despre cheltuieli oamenii includ atat cheltuielile necesare, cat si cele discretionare pe care toti le facem din venitul disponibil, dupa ce achitam obligatiile curente. inseamna ca atunci cand cred ca vor cheltui mai mult in viitor, ei presupun si o posibilitate de scumpire a vietii. De altfel, 55% cred ca in 2021 cheltuielile lor necesare sau zilnice vor fi ceva mai mari, 33% se asteapta ca vor fi cam la fel si numai 10% au motive sa creada ca vor fi mai mici.

FOTOGALERIE Mai multi arbori din cartierul Aviatiei, mutilati de toaletarile facute de Primaria Sectorului 1 in ultimele doua luni Institutia a fost amendata de Primaria Capitalei cu 10.000 lei

Mai multi arbori din cartierul bucurestean Aviatiei au fost mutilati in lunile decembrie si ianuarie prin lucrarile de toaletare facute de Primaria Sectorului 1 prin ADP. Cetatenii din zona au sesizat institutiei ca lucrarile mutileaza copacii, insa fara rezultat. Taierile s-au facut in baza unui aviz general dat de Primaria Capitalei, in septembrie 2020, pentru perioada noiembrie 2020-aprilie 2021.

Serban Bubenek: Incidentele din spitale au cu siguranta legatura cu faptul ca trebuie tratati mai multi pacienti concomitent inainte de pandemie nu erau atat de multe aparate (VIDEO)

Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, a declarat ca incidentele din spitale cu siguranta au legatura cu faptul ca trebuie tratati mai multi pacienti.

Au inceput sa vina primele facturi la energie dupa liberalizare Toti consumatorii aflati in serviciul universal vor plati mai mult decat in decembrie

Persoanele care inca nu sunt bine informate despre liberalizarea pietei energiei pot avea zilele acestea surprize neplacute la primirea facturilor care vizeaza consumul pe luna ianuarie. Cei care erau in regim reglementat pana la 1 ianuarie 2021 si care au trecut automat in serviciul universal, la unul dintre furnizorii de ultima instanta ENEL, Electrica, CEZ, E. ON), vor primi facturi mai mari decat in decembrie. in ciuda a ceea ce cred unii consumatori, ultimul ordin emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) nu a amanat cu sase luni aceasta scumpire, ci doar ofera posibilitatea furnizorilor de a veni cu discounturi, daca doresc. insa, chiar si cu aceste discounturi, tot vor plati mai mult decat in decembrie. De altfel, vor plati mai mult si decat daca ar fi schimbat furnizorul.

Panica sau prudenta? Cati romani vor sa economiseasca bani in 2021

Criza sanitara atrage si efecte negative economice si multi romani stiu asta. Tocmai de aceea se pregatesc si au atentie mai mare fata de ce fac cu banii. 2021 e anul care incepe cu un.

Business report: Soferii isi vor putea cumpara RCA-ul direct de la stat. Cele mai dulci rosii din lume. De ce nordicii au mai multi copii decat cei din sud. Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta

Firmele care nu respecta regulile stabilite in contextul pandemiei ar putea fi suspendate * De ce europenii din nord au mai multi copii decat cei din sud * Somatii pentru debite deja achitate, trimise pe banda rulanta * Romania, tara care importa deseuri fara sa aiba gropi de gunoi * Cum isi elaboreaza polonezii Planul de Rezilienta si Redresare * Sectiile ATI au nevoie de investitii de 1,5 miliarde lei * Soferii isi vor putea cumpara asigurarea RCA direct de la stat * Citu dezvaluie ca a vrut sa reduca salariile la CEC si EximBank, dar a fost blocat de sistem * Chiritoiu: Pretul electricitatii platit pana acum de populatie a fost prea mic * Murad: HoReCa avut pierderi de peste 7 miliarde euro. Cand ne cer bani, in doua zile legea e aplicabila. Cand sa ne sprijine, normele dureaza un an * Cele mai dulci rosii din lume au fost desemnate in urma unui concurs * Dacia a oprit pentru o zi productia la Mioveni din cauza crizei de cipuri de la nivel mondial * Imposibila corelatie: economie ca in Est si dobanzi ca in Vest.

IRSOP: Aproape jumatate dintre romani vor sa puna bani de-o parte anul acesta

Aproape jumatate dintre romani 46%) vor economisi bani anul acesta, fata de 33%, anul trecut, intrucat au asteptari pesimiste, arata un sondaj realizat de IRSOP.

Valeriu Gheorghita: Nimeni nu va fi fortat sa faca un anumit tip de vaccin Comisia Europeana nu a incheiat contracte cu mai multi producatori pentru a da posibilitate oamenilor sa aleaga (VIDEO)

Ideea Comisiei Europene de a perfecta contracte cu mai multe companii producatoare de vaccin anti-COVID-19 nu a fost implementata pentru a le da persoanelor posibilitatea sa aleaga intre diverse optiuni, ci pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )