Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTOGALERIE Mai multi arbori din cartierul Aviatiei, mutilati de toaletarile facute de Primaria Sectorului 1 in ultimele doua luni Institutia a fost amendata de Primaria Capitalei cu 10.000 lei

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Mai multi arbori din cartierul Aviatiei, mutilati de toaletarile facute de Primaria Sectorului 1 in ultimele doua luni Institutia a fost amendata de Primaria Capitalei cu 10.000 lei

Mai multi arbori din cartierul bucurestean Aviatiei au fost mutilati in lunile decembrie si ianuarie prin lucrarile de toaletare facute de Primaria Sectorului 1 prin ADP. Cetatenii din zona au sesizat institutiei ca lucrarile mutileaza copacii, insa fara rezultat. Taierile s-au facut in baza unui aviz general dat de Primaria Capitalei, in septembrie 2020, pentru perioada noiembrie 2020-aprilie 2021. continuă pe Hotnews

Serban Bubenek: Incidentele din spitale au cu siguranta legatura cu faptul ca trebuie tratati mai multi pacienti concomitent inainte de pandemie nu erau atat de multe aparate (VIDEO)

Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva, a declarat ca incidentele din spitale cu siguranta au legatura cu faptul ca trebuie tratati mai multi pacienti.

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters. Economia SUA a avut cel mai rau an din 1946 incoace.

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters si Agerpres.

Coduri galbene de ninsori, vant si polei in mai multe regiuni din tara. Cum va fi vremea in Bucuresti

Meteorologii au emis duminica oua coduri galbene de ninsori, vint si polei, valabile pana luni, 1 februarie. Astfel, in intervalul 31 ianuarie, ora 16:00 01 februarie, ora 12:00, vor avea loc precipitatii moderate cantitativ, polei si intensificari ale vantului in mai multe regiuni din tara.

Vom avea bani mai multi? Se scumpeste viata? Cum vom trai de fapt in 2021? Rezultatele unui sondaj IRSOP

Romanii incetinesc ritmul in care consuma: doar o treime spun ca anul trecut au cheltuit ceva mai mult decat in alti ani, 47% au cheltuit cam la fel, iar 22% mai putin, arata datele unui sondaj transmis luni dimineata de IRSOP. in acest an, 41% cred ca vor cheltui mai mult, 38% la fel ca anul trecut, iar 19% mai putin. Cand vorbesc despre cheltuieli oamenii includ atat cheltuielile necesare, cat si cele discretionare pe care toti le facem din venitul disponibil, dupa ce achitam obligatiile curente. inseamna ca atunci cand cred ca vor cheltui mai mult in viitor, ei presupun si o posibilitate de scumpire a vietii. De altfel, 55% cred ca in 2021 cheltuielile lor necesare sau zilnice vor fi ceva mai mari, 33% se asteapta ca vor fi cam la fel si numai 10% au motive sa creada ca vor fi mai mici.

Lovitura de stat in Myanmar: Armata a preluat controlul tarii si a declarat stare de urgenta pentru un an. Liderul de facto al Guvernului, Aung San Suu Kyi, si mai multi politicieni, retinuti

Lovitura de stat in Myanmar. Liderul de facto al Guvernului, Aung San Suu Kyi, presedintele Win Myint si alti politicieni din Liga Nationala pentru Democratie NLD) au fost retinuti, iar armata a preluat.

Politisti atacati cu bate si pietre de mai multi romi din Targu Lapus. Exista o singura patrula pe o raza de 70 de kilometri VIDEO

Un echipaj de politie a fost atacat cu bate si bolovani in comuna Coroieni, din judetul Maramures. Oamenii legii intervenisera duminica pentru aplanarea unui conflict intre parintii unui copil.

Serban Bubenek: inRomania nu avem un staff tehnic al spitalelor, avem niste electricieni, cel mai prost platiti din lume

Presedintele Societatii Romane de Anestezie Terapie-Intensiva, Serban Bubenek, a precizat, intr-o dezbaterepe Facebook de Colegiul Medicilor din Romania CMR),ca inRomania nu avem un staff.

Wall Street revine dupa cea mai proasta saptamana din octombrie

Bursa din New York a crescut luni, dupa ce saptamana trecuta a trecut printr-o febra speculativa, piata suferind cele mai mari pierderi saptamanale din octombrie, potrivit AFP.

BURSELE LUMII Bursele europene si americane au incheiat cea mai rea saptamana din ultimele trei luni

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, incheind cea mai rea saptamana de dupa octombrie 2020, din cauza temerilor generate de incetinirea livrarilor de vaccinuri impotriva Covid-19.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )