Libnet.ro
UNICEF

05:45

Peste un milion de persoane au fost evacuate n Statele Unite din cauza uraganului Florence

Hotnews Hotnews,
 Peste un milion de persoane au fost evacuate n Statele Unite din cauza uraganului Florence

Peste un milion de persoane din statul Carolina de Sud au fost evacuate luni, din cauza apropierii uraganului Florence, care va afecta si statele Carolina de Nord si Virginia, unde autoritatile au declarat stare de urgenta, relateaza BBC, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Hackerul Guccifer poate fi extradat in Statele Unite

Hackerul roman Guccifer, pe numele sau real Lazar Marcel Lehel, poate fi extradat in Statele Unite ale Americii pentru a executa pedeapsa de patru ani si patru luni de inchisoare. Decizia a fost luata luni de.

Statele Unite ale Americii ameninta Curtea Penala Internationala de la Haga cu sanctiuni

Statele Unite ale Americii, prin vocea Consilierului pentru securitate nationala, John Bolton, au adoptat astazi o pozitie extrem de critica fata de Curtea Penala Internationala CPI) de la Haga, pe care o avertizeaza cu sanctiuni daca judecatorii acesteia vor insista pe investigarea presupuselor crime de razboi comise de militari americani in Afganistan.

Administratia Trump a inchis misiunea diplomatica palestiniana din Statele Unite

Statele Unite au decis inchiderea misiunii diplomatice palestiniene de la Washington, intr-o noua actiune a presedintelui Donald Trump impotriva Palestinei, a declarat luni un oficial citat de AFP.

Donald Trump cere Apple sa isi transfere productia din China in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a cerut Apple, sambata, sa isi transfere productia din China in Statele Unite, reluand vechile critici la adresa producatorului iPhone, pe care il preseaza sa contribuie la indeplinirea obiectivului economic al administratiei sale de a reface industria manufacturiera din SUA, transmite MarketWatch.

Statele Unite ameninta cu impunerea de sanctiuni mpotriva Curtii Penale Internationale

Statele Unite iau in considerare impunerea de sanctiuni impotriva Curtii Penale Internationale ICC), daca aceasta va continua persecutarea americanilor, a declarat John Bolton, consilierul prezidential american pentru Siguranta Nationala, citat de BBC, precizeaza Mediafax.

De ce ipocrizia este un adversar mai periculos pentru Statele Unite decat Rusia?

Un efort al FBI si al Departamentului Justitiei, sub administratia Obama, de a recruta sase oligarhi rusi apropiati de Putin, a fost dezvaluit, sub conditia anonimitatii, de oficiali ai guvernului american publicatiei New York Times. Esecul acestui efort si reverberatiile in politica americana pun in discutie valorile pe care Statele Unitele le predica in lume, precum si riscul de a fi cadea in capcana ipocriziei politice.

Caz fara precedent! O persoana din Statele Unite s-a casatorit cu partenera decedata

Un judecator din Utah a declarat ca o femeie de 74 de ani si partenera ei de o viatasunt in mod legal casatorite, la trei luni dupa ce sotia a murit. Judecatorul Patrick Corum a declarat ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )