Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce ipocrizia este un adversar mai periculos pentru Statele Unite decat Rusia?

Adevărul Adevărul,
De ce ipocrizia este un adversar mai periculos pentru Statele Unite decat Rusia?

Un efort al FBI si al Departamentului Justitiei, sub administratia Obama, de a recruta sase oligarhi rusi apropiati de Putin, a fost dezvaluit, sub conditia anonimitatii, de oficiali ai guvernului american publicatiei New York Times. Esecul acestui efort si reverberatiile in politica americana pun in discutie valorile pe care Statele Unitele le predica in lume, precum si riscul de a fi cadea in capcana ipocriziei politice. continuă pe Adevărul

Donald Trump cere Apple sa isi transfere productia din China in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a cerut Apple, sambata, sa isi transfere productia din China in Statele Unite, reluand vechile critici la adresa producatorului iPhone, pe care il preseaza sa contribuie la indeplinirea obiectivului economic al administratiei sale de a reface industria manufacturiera din SUA, transmite MarketWatch.

VIDEO Statele Unite: Schimb de focuri intr-o unitate bancara. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui schimb de focuri ce a avut loc intr-o unitate bancara din Cincinnati, un oras din Ohio, in nord-estul Statelor Unite, relateaza presa locala.

VIDEO Statele Unite: Schimb de focuri intr-o unitate bancara, soldat cu cel putin patru morti

Patru persoane au fost ucise si altele doua ranite in urma unui schimb de focuri ce a avut loc intr-o unitate bancara din Cincinnati, un oras din Ohio, in nord-estul Statelor Unite, relateaza presa locala.

Europarlamentar ALDE, atac la Statele Unite: Noi i-am starnit pe rusi cu instalarea scutului de la Deveselu

Eurodeputatul Renate Weber a declarat, intr-un interviu acordat unei reviste, faptul ca Romania e de vina pentru ca a facut Rusia sa aiba o atitudine ofensiva in media, in momentul in care am acceptat scutul de la Deveselu si sa investim in inarmarea tarii.

Aceasta este cea mai eficienta dieta. A fost inventata in 1930 si are rezultate uimitoare

Inventata in 1930 de medicul Kelly D. Brownell, dieta cu grepfruit promite ca te scapa de 10 kg in 12 zile. Exista mai multe versiuni ale acestui plan de slabit, dar idea generala din spatele dietei consta in.

DIETA MINUNE. Este cel mai eficient regim. Dai jos fara prea mult efort

O dieta bazata in mare parte pe legume a fost declarata cea mai eficienta cura de slabire. Nutritionistii spun ca aceasta te ajuta sa slabesti sanatos, pana la 20 de kilograme in doar o luna.

US Open: Naomi Osaka si face curaj nainte de finala cu Serena Williams: Nu ma gndesc ca este mult mai buna ca la Miami

Japoneza Naomi Osaka o intalneste a doua oara pe americanca Serena Williams, in finala US Open, dupa ce a castigat partida din primul tur al Miami Open, in martie, cu scorul de 6-3, 6-2. Atunci, fostul lider WTA era la al patrulea meci dupa ce a nascut, acum este la a doua finala de Grand Slam consecutiva dupa cea de la Wimbledon).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )