Libnet.ro
UNICEF

14:31

Peste patru milioane de oua contaminate cu o substanta interzisa, gasite ntr-o ferma din Teleorman

Hotnews Hotnews,
 Peste patru milioane de oua contaminate cu o substanta interzisa, gasite ntr-o ferma din Teleorman

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Teleorman au descoperit ca peste patru milioane de oua de la o ferma avicola din localitatea Draganesti Vlasca sunt contaminate cu o o substanta interzisa, fipronil, care are riscuri mari pentru sanatatea consumatorilor. continuă pe Hotnews

Alerta in Romania! Peste patru milioane de oua, contaminate cu o substanta interzisa

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica Teleorman au descoperit ca peste patru milioane de oua de la o ferma avicola din localitatea Draganesti Vlasca sunt contaminate cu o o substanta interzisa,.

ALERTA NATIONALA! PERICOL DE INFESTARE - Peste 4 milioane de oua contaminate cu Fipronil, gasite la o ferma din Teleorman

Alerta in Teleorman! Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare DSVSA) au distrus circa 4,2 milioane de oua de la o ferma din judet, dupa ce s-a descoperit depasirea limitei maxime admise pentru substanta.

Peste 2 milioane de romni si serbeaza astazi onomastica de ziua Sfntului Ioan Botezatorul

Peste 2 milioane de romani isi serbeaza onomastica, luni, cand este ziua Sfantului Ioan Botezatorul. Traditia spune ca, in dimineata zilei de Sfantul Ion, oamenii trebuie sa se stropeasca cu agheasma, pentru a fi feriti de boli in timpul anului.

Peste 2 milioane de romani isi serbeaza onomastica luni, de ziua Sfantului Ioan Botezatorul

Peste 2 milioane de romani isi serbeaza onomastica, luni, cand este praznuit Sfantul Ioan Botezatorul. Traditia spune ca, in dimineata zilei de Sfantul Ion, oamenii trebuie sa se stropeasca cu agheasma, pentru a fi feriti de boli in timpul anului.

S-a deschis una dintre cele mai mari partii de schi din Romania. Investitie de peste 71 milioane de lei

Partia de schi de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, inceputa in anul 2009, a fost deschisa pe 5 ianuarie, in prezenta ministrului Turismului, Bogdan Trif. Partia are aproape 3 kilometri, iar investitia se ridica la peste 71 de milione de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )