Libnet.ro
UNICEF

07:45

S-a deschis una dintre cele mai mari partii de schi din Romania. Investitie de peste 71 milioane de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
S-a deschis una dintre cele mai mari partii de schi din Romania. Investitie de peste 71 milioane de lei

Partia de schi de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, inceputa in anul 2009, a fost deschisa pe 5 ianuarie, in prezenta ministrului Turismului, Bogdan Trif. Partia are aproape 3 kilometri, iar investitia se ridica la peste 71 de milione de lei. continuă pe Wall-Street Ro

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi

Ger napraznic si ninsori abundente peste Romania. in nordul tarii sunt cele mai mari zapezi. Iar in Capitala vremea rece a facut si primele accidente. in ultimele 24 de ore, drumarii au intervenit.

Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei. Care era originea puterii regilor-vindecatori

Vindecatorii miraculosi sau oamenii cu puteri magice nu erau ceva neobisnuit in lumea medievala. Cu toate acestea, niciun vraci medieval nu se putea compara cu faima de vindecatori pe care o dobandisera regii Frantei din celebra dinastie Capet. Pana in secolul al XIV-lea erau recunoscuti in toata Europa si se organizau pelerinaje anuale pentru vindecarea tuturor bolilor. Pana si tratatele medicale ale vremii le recunosteau puterea.

Teatrul National din Timisoara aniverseaza un deceniu de cand ofera publicului una dintre cele mai frumoase povesti ale lumii: Povestea de iarna de W. Shakespeare

Anul 2019 incepe la Teatrul National cu o infuzie de imaginatie si speranta. Astfel, in luna ianuarie, Teatrul National din Timisoara aniverseaza un deceniu de cand ofera publicului una dintre cele mai frumoase povesti ale lumii: Povestea de iarna de Shakespeare. Acum 10 ani, pe cand Sala 2 era la una dintre primele ei intalniri .

Boboteaza, una dintre cele mai importante sarbatori pentru credinciosi. Fetele pun busuioc sub perna, barbatii se intrec inot pentru a scoate crucea din apa

Boboteaza este sarbatorita pe 6 ianuarie si, impreuna cu ziua Sfantului Ioan Botezatorul, praznuit pe 7 ianuarie, marcheaza finalul perioadei de 12 zile a sarbatorilor de iarna, care incep in Ajunul Craciunului. De Boboteaza si de Sfantul Ioan se colinda, se fac farmece, se prezice viitorul in noul an, fetele pun busuioc sub perna ca sa isi viseze ursitul, iar barbatii se intrec inot pentru a scoate crucea aruncata de preot in apa.

Thailanda se pregateste de furtuna tropicala Pabuk, una dintre cele mai puternice din ultimele decenii

Autoritatile thailandeze au suspendat serviciile de feriboturi si au inceput sa evacueze oamenii din zonele ce vor fi afectate de furtuna tropicala Pabuk, temandu-se ca aceasta ar putea fi cea mai puternica din ultimii 30 de ani.

Unul dintre cei mai mari actori romani sufera de o forma rara de cancer: Simt ca sfarsitul imi e aproape!

Sambata, Teatrul de Comedie din Bucuresti a implinit 58 de ani. Cu acesta ocazie, marii actori ai Romaniei s-au intalnit si au sarbatorit. Printre cei prezenti s-a numarat si indragitul actor Vladimir G?.

Acum poti descarca gratuit unul dintre cele mai bune jocuri lansate in 2017

Jocurile gratuite sunt binevenite oricand, dar cand si jocuri premiate sunt oferite gratis atunci chiar merita vezi despre ce este vorba. Magazinul de jocuri al celor de la Epic Games s-a lansat.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Apple isi ironizeaza concurenta. Ce reclama a afisat compania americana in Las Vegas, cu ocazia CES 2019

CES 2019 este una dintre cele mai mari conferinte de tehnologie din lume, si are loc in fiecare an la Las Vegas. Cu ocazia acestui eveniment, cele mai mari companii ale lumii se intrec in produse care mai de care mai inovative, dar si in ironii fine, adresate in mod direct concurentei.

22 de startup-uri de tehnologie de urmarit la CES 2019

Astazi incepe International Consumer Electronics Show CES 2019), una dintre cele mai mari conventii de startup-uri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. Anul acesta, mai multi fondatori de startup-uri isi vor prezenta ideile de afaceri in fata potentialior investitori, intr-un concurs de pitch-uri. Printre inovatiile prezente, se numara si mai multe aplicatii ale tehnologiei din spatele bitcoin - blockchain, folosita in diferite scopuri, precum conservarea speciilor de animale pe cale de disparitie.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )