Libnet.ro
UNICEF

06:30

UPDATE: Unul dintre protestatari a murit la spital, unde a fost transportat dupa ce a invocat ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Unul dintre protestatari a murit la spital, unde a fost transportat dupa ce a invocat ...

Unul dintre protestatari a murit la spital, unde a fost transportat dupa ce a invocat probleme cardiace, potrivit Realitatea. net. Doi barbati care au venit, luni, in fata Primariei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz si au amenintat ca isi dau foc, nemultumiti ca nu au fost primiti in audienta de primarul Marian Vanghelie, au fost retinuti de politistii Sectiei 17, informeaza Politia Capitalei. Politistii si pompierii au fost anuntati ca, in fata sediului Primariei Sectorului 5, sunt doi . continuă pe România Liberă

Protest impotriva primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie: Doi barbati au amenintat ca isi dau foc. Unul dintre protestatari a decedat

Doi barbati au venit, luni, in fata Primariei Sectorului 5 cu o butelie cu gaz si au amenintat ca isi dau foc, nemultumiti ca nu au fost primiti in audienta de primarul Marian Vanghelie. Unul dintre cei doi barbati a acuzat dureri cardiace si a primit ingrijiri medicale, insa el a decedat la Spitalul Coltea, desi echipajele medicale au incercat mai mult timp sa il resusciteze, relateaza Mediafax.

B1 TV, peste unul dintre cei mai importanti competitori pe durata intregului weekend

B1 TV a depasit, intreg weekendul trecut, Realitatea TV, unul dintre principalii competitori, in Prime Time, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. in Prime Time intervalul orar.

Mii de hectare ale aeroporturilor Otopeni si Baneasa, inventariate de unul dintre oamenii lui Dan Voiculescu

Terenurile aeroporturilor Otopeni si Baneasa vor fi inventariate de unul dintre oamenii lui Dan Voiculescu. Asta dupa ce director interimar la Compania Aeroportuara a ajuns presedintele PC Satu Mare, Cristinel.

Scandal la usa lui Vanghelie: Doi barbati au amenintat ca-si dau foc. Unul dintre ei a decedat

50 - Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei a deschis o ancheta privind decesul protestatarului care a amenintat ca-si da foc in fata Primariei sectorului 5 Bucuresti, informeaza Mediafax.

A murit Joe South, unul dintre cei mai cunoscuti compozitori din lume

Castigator al premiului Grammy, compozitorul si cantaretul Joe South a murit la varsta de 72 de ani, in urma uni atac de cord. South, pe numele sau adevarat Joseph Souter, a ramas in memoria publicului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )