Libnet.ro
UNICEF

01:05

Petitie online prin care se cere retragerea titlului de Ambasador al Maramuresului oferit lui Liviu Dragnea: Hotule! Nu esti ambasadorul meu!

Adevărul Adevărul,
Petitie online prin care se cere retragerea titlului de Ambasador al Maramuresului oferit lui Liviu Dragnea: Hotule! Nu esti ambasadorul meu!

La scurt timp dupa arestarea lui Liviu Dragnea a fost initiata o petitie online prin care li cere reprezentantiilor Consiliului Judetean Maramures sa retraga de indata titlul de Ambasador al judetului oferit fostului lider PSD. Demersul este initiat de catre Demnitatea Maramureseana si in zece ore de la lansare a strans semnatura a peste 500 de persoane. continuă pe Adevărul

Petitie prin care se cere demisia lui Melescanu pentru sabotarea romanilor din strainatate si a drepului lor de a vota, semnata de peste 6.100 de persoane

O petitie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, pentru sabotarea, inca o data, a romanilor de peste hotare si a dreptului acestora de a vota, a fost semnata de peste 6. 100 de persoane.

Petitie online pentru o noua demisie a lui Teodor Melescanu, dupa problemele de la votul din diaspora

Intr-o petitie online, initiata de comunitatea Declic si semnata deja de aproape 70. 000 de oameni, se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, considerat responsabil dupa ce zeci de mii de romani din diaspora nu au putut vota la alegerile europarlamentare si la referendumul pe Justitie.

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] .

Proiectul lui Florin Iordache si Carmen Dan prin care se acorda puteri sporite politistilor, adoptat tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit propunerea legislativa pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice, initiata de Carmen Dan si Florin Iordache, prin care atributiile politistilor sunt stabilite detaliat, scrie Agerpres.

Cinci metode simple prin care scapi de stres. Specialistii explica starile care ne fac rau

Stresul devine o problema din ce in ce mai importanta pentru majoritatea romanilor. Aproximativ 66% din barbati si femei considera ca presiunea de la munca este factorul principal. Exista insa si solutii. Volumul de stres semnificativ cu care ne confruntam cu totii are consecinte foarte grave pe termen lung. Oboseala si lipsa unui somn de [] .

Experienta ingrozitoare prin care a trecut Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar: Rahova i se pare un vis

Radu Mazare a fost vizitat, vineri, la penitenciarul Rahova de fratele sau, Mihai. La finalul vizitei, acesta a povestit ca fostul edil este multumit de conditiile din inchisoare si ca planuieste sa scrie la revista penitenciarului dupa ce termina perioada de carantina. E foarte multumit, eu pot sa zic chiar incantat de cum l-au primit [] .

Un start-up care ofera antrenori personali online prin video live a obtinut 3 milioane de dolari

Startup-ul Livekick, care ofera utilizatorilor acces la antrenori personali oriunde s-ar afla prin intermediul unei platforme de live video, anunta ca a obtinut investitii in valoare de 3 milioane de dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )