Libnet.ro
UNICEF

20:00

Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Playtech Playtech,
Partidul din Romania care cere, pe Facebook, interzicerea Facebook dupa rezultatul dezastruos de la alegeri

Un partid din Romania cere interzicerea Facebook in Romania, dupa rezultatul dezastruos inregistrat la alegerile europarlamentare. Reprezentantii formatiunii cred ca ar trebui sa se organizeze o comisie parlamentara si insusi Mark Zuckerberg ar trebui sa vina in Romania si sa dea explicatii. PNTCD este partidul care a decis sa nu desemneze candidati pentru alegerile europarlamentare, [] . continuă pe Playtech

inca un mare investitor strain pleaca din Romania. Care este motivul

Unul dintre cei mai mari investitori straini din tara noastra a luat decizia de a-si vinde intreaga afacere din Romania pentru a se axa pe dezvoltarea unui anumit segment din tara sa.

BE EU. De cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a ajunge in Parlamentul European

In cazul in care va intrebati de cate voturi are nevoie un candidat din Romania pentru a obtine un mandat in Parlamentul European. 000 de voturi, daca vorbim despre un candidat independent,.

Musetescu (ASE): Dobanzile din Romania sunt mai mari decat in Germania pentru ca economia este mai saraca

Noi cand ne uitam la reglementare si incercam sa aducem dobanzile din Germania in Romania, este oarecum similar cu incercarea de a creste salariile din Romania la nivelul celor din Germania, a declarat Radu Musetescu, profesor ASE, intr-o conferinta organizata de FinMedia. Potrivit acestuia, este dezirabil, dar probabil ca efectele vor fi din ce in ce mai nefaste.

CEZ anunta ca vrea sa vanda companiile din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia

Grupul ceh de utilitati CEZ si-a planificat vanzarea activelor din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia, ca parte a strategiei de a se concentra pe piata din Cehia, a declarat, luni, CEO-ul companiei, Daniel Benes, potrivit Reuters, preluat de Agerpres.

ANUNT OFICIAL: CEZ vinde activele din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia

Grupul ceh de utilitati CEZ si-a planificat vanzarea activelor din Romania, Bulgaria, Turcia si Polonia, ca parte a strategiei de a se concentra pe piata din Cehia, a declarat, luni, CEO-ul companiei, Daniel Benes, potrivit Reuters.

MAI, date de ULTIMA ORA despre INCIDENTE la sectiile de vot din Romania: LISTA tentativelor de fraudare (VIDEO)

In contextul desfasurarii alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European si Referendumul national, la sediul MAI, purtatorul de cuvant comisar-sef de politie Monica Dajbog a sustinut o.

Teodor Melescanu cere scuze Diasporei dupa umilinta de la sectiile de vot: Am dispus o ancheta in tarile in care s-au semnalat situatii regretabile

Ministrului afacerilor externe, Teodor Melescanu, cere scuze Diasporei, in contextul organizarii dezastruoase a alegerilor europarlamentare si a referendumului national, in data de 26 mai, in.

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului de duminica: Romanii vor un sistem juridic independent

Comisia Europeana a salutat, luni, rezultatul votului la referednumul din Romania, apreciind faptul ca majoritatea romanilor a spus DA pentru un sistem juridic independent, in care coruptia nu e tolerata. Mesajul este clar, a tinut sa.

Comisia Europeana, prima reactie dupa rezultatul votului din Romania: O demonstratie a faptului ca ROMANII SUNT PROFUND PROEUROPENI!

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Cristea, saluta prezenta impresionanta a romanilor la votul pentru alegerile europarlamentare. Oficialul de la Bruxelles afirma ca romanii au.

Klaus Iohannis: PNL e pe cale sa devina cel mai important partid politic din Romania, impreuna cu USR-Plus poate construi o alternativa la actuala Putere

Presedintele Klaus Iohannis a atacat furind PSD intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, la o zi dupa alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Peste 6 milioane de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )