Libnet.ro
UNICEF

12:00

O petitie pentru gasirea unui nou spatiu pentru Teatrul Foarte Mic, initiata online

Adevărul Adevărul,
O petitie pentru gasirea unui nou spatiu pentru Teatrul Foarte Mic, initiata online

O petitie online, denumita Spatiu pentru Teatrul Foarte Mic - locul unde respira teatrul contemporan, realizata cu scopul de a gasi un nou sediu pentru desfasurarea spectacolelor Teatrului Foarte Mic din Bucuresti a fost initiata de reprezentantii institutiei teatrale. continuă pe Adevărul

Caruta negocierilor pentru crearea unui nou Guvern la Chisinau s-a urnit din loc

Carul negocierilor pentru formarea unei noi majoritati parlamentare la Chisinau pentru investirea unui guvern proeuropean s-a pornit din loc, insa nu a mers mult. Primele intalniri separate dintre PLDM cu PL, PD si grupul Leanca au avut loc la invitatia PLDM, dupa ce acesta a decis ca vrea sa reia negocierile cu fostii aliati. Partile au insa opinii diferite ce vizavi de maniera negocierilor si modul de guvernare al Republicii Moldova.

UPDATE PLDM va participa la negocierile privind formarea unui nou Guvern. Reactia Partidului Democrat

Consiliul National Politici al Partidului Liberal Democrat din Moldova PLDM) a decis ca formatiunea va participa la negocierile si crearea unei majoritati parlamentare pentru investirea unui nou Guvern.

Teatrul Foarte Mic a lansat o petitie ONLINE pentru a gasi un nou sediu

Teatrul Foarte Mic din Bucuresti a llansat o petitie online.

Apel din partea societatii civile de pe ambele parti ale Prutului, catre sefii statului roman, pentru infiintarea unui fond de investitii dedicat Republicii Moldova

Un grup de organizatii unioniste ale societatii civile din Romania si Republica Moldova a transmis, marti, un apel catre presedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos si presedintii Camerelor Parlamentului referitor la infiintarea Fondului Moldova, un fond de investitii specializat ca instrument al sprijinului Romaniei pentru schimbari fundamentale in tara vecina si reducere a decalajelor dintre cele doua maluri ale Prutului, informeaza Agerpres.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.26 seconds )