Libnet.ro
UNICEF

11:15

PETRE DAEA: Comisia de agricultura din Parlamentul European a eliminat plafonarea obligatorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PETRE DAEA: Comisia de agricultura din Parlamentul European a eliminat plafonarea obligatorie

Unul dintre obiectivele cele mai importante ale Politicii Agricole Comune pentru care Romania a militat in toate structurile europene a avut castig de cauza in comisia pentru agricultura din Parlamentul European, unde, prin votul dat, s-a eliminat plafonarea obligatorie, a declarat, astazi, ministrul Agriculturii, Petre Daea. continuă pe Ziarul Bursa

Promisiunea facuta de Petre Daea

Judetul Caras-Severin este o zona de interes din punct de vedere agricol, unde oamenii trebuie ajutati, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, duminica, la Targul Mare de Primavara de la.

Sondaj. Pentru ce partid sau alianta de partide veti vota la alegerile pentru Parlamentul European din acest an?

Suntem foarte aproape de momentul alegerilor pentru Parlamentul European. Listele de candidati sunt publice, campania electorala a inceput deja, neoficial, scrie profesorul Dan Voiculescu, pe blog. Oare se va.

Daea: Platile pentru fermieri nu vor mai fi plafonate. Este un succes formidabil pentru tara noastra

Vesti bune pentru fermierii romani! Astazi, 02 aprilie 2019, Romania si-a impus punctul de vedere in cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European cu ocazia votului privind viitoarea Politica Agricola Comuna a Uniunii Europene, a informat marti Ministerul Agriculturii.

PRIVIND POLITIA DE FRONTIERA SI GARDA DE COASTA: Parlamentul European si Consiliul au ajuns la un acord

Ambasadorii la UE au confirmat, astazi, in numele Consiliului, acordul informal la care s-a ajuns intre reprezentantii Parlamentului European si presedintia romana a Consiliului UE cu privire la un regulament privind Politia de frontiera si Garda de Coasta la nivel european.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )