Libnet.ro
UNICEF

09:15

Petre Daea, despre efectele iernii ntrziate asupra culturilor: Avem mai mult bine dect rau

Hotnews Hotnews,
 Petre Daea, despre efectele iernii ntrziate asupra culturilor: Avem mai mult bine dect rau

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a declarat ingrijorat de situatia plantatiilor viticole din zona Iasului, dar si de pomicultura din Dobrogea, in urma ninsorilor si temperaturilor scazute din ultimele zile, dar a adaugat ca, totusi, din fericire, e mai mult bine, decat rau, relateaza Agerpres. Ministrul a precizat si ca fenomenele meteorologice au decalat lucrarile de primavara, iar urmatoarele zile va fi o perioada de lucru deosebita, pentru ca fermierii trebuie sa introduca samanta in camp pentru culturile care se realizeaza in aceasta primavara. continuă pe Hotnews

Petre Daea ne lamureste asupra efectelor vremii in agricultura: Avem mai mult bine, decat rau

Ministrul Agriculturii si-a exprimat ingrijorarea cu privire la situatia culturilor agricole, dupa fenomenele meteo extreme care au lovit Romania in ultimele zile. Totusi, concluzia lui Petre Daea a fost ca e ma.

Petre Daea: Nu putem fi calare pe natura. Natura mai musca din productie, a muscat pana la aceasta data, nu stiu cat de adanc pentru ca vom face analizele dupa ce trece episodul (VIDEO)

Ministrul Agriculturii Petre Daea a explicat vineri, intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Se intampla acum, care este situatia din agricultura in contextul episodului de vreme severa care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )