Libnet.ro
UNICEF

11:45

Petre Daea, despre scorul inregistrat de Dancila: Nu e un rezultat slab, s-a luptat formidabil

Hotnews Hotnews,
 Petre Daea, despre scorul inregistrat de Dancila: Nu e un rezultat slab, s-a luptat formidabil

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, afirma ca rezultatul inregistrat de candidatul PSD la prezidentiale nu este unul slab, el subliniind ca Viorica Dancila s-a luptat formidabil in conditiile in care toata lumea a fost impotriva ei, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Ce au mancat PSD-istii in ziua votului. Petre Daea i-a omenit cu salam, rosii si branza

A fost mare tristete la sediul PSD in ziua in care romanii si-au exprimat votul la alegerile prezidentiale. Este tot mai clar ca Viorica Dancila nu mai are sanse sa devina presedintele Romaniei, dar social-democratii s-au adunat la sediul partidului pentru a urmari impreuna rezultatele finale. Printre ei s-a aflat si ministrul Agriculturii, Petre Daea, .

Resemnare in Kiseleff. Petre Daea alunga tristetea de la sediul PSD cu branza, ceapa si rosii

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a venit la sediul partidului cu produse traditionale: rosii, branza si ceapa. Liderii PSD sunt negri de suparare: Viorica Dancila e la distanta insurmontabila de Klaus Iohannis, sustin surse politice pentru Adevarul. Social-democratii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila, care ar putea obtine un scor mai mic decat Vadim Tudor la alegerile din 2000 33%).

Romania trebuie sa returneze Comisiei Europene banii cheltuiti cu Bursa de peste inaugurata de Petre Daea

Comisia Europeana a notificat Ministerul Agriculturii cu privire la necesitatea restituirii fondurilor cheltuite de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, pentru proiectul Bursei de peste de la Tulcea, a anuntat joi ministrul de resort.

Raluca Turcan, mesaj dur despre cadourile lui Dancila pentru Iohannis. Ce a sfatuit-o sa faca cu darurile

Viorica Dancila a tinut un nou discurs, vineri seara, in cadrul caruia l-a mentionat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a spus ca daca seful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul Romaniei, Constitutia Romaniei si Biblia. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a vrut sa termine .

Digi 24: CTP, despre dezbaterea Vioricai Dancila: O femeie demna nu agata un barbat

Staff-ul de campanie a apludat-o pe Viorica Dancila mortacios, vineri seara, iar Dancila s-a acoperit de ridicol, spune Cristian Tudor Popescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )