Libnet.ro
UNICEF

14:15

Petre Daea, intrebat daca a oprit grindina in timpul vizitei papei: Da. Da.

Hotnews Hotnews,
 Petre Daea, intrebat daca a oprit grindina in timpul vizitei papei: Da. Da.

Petre Daea, a declarat marti ca au fost lansate aproximativ 1. 000 de rachete antigrindina pentru a combate fenomenele meteo din ultima vreme, ministrul Agriculturii sustinand, cand a fost intrebat, ca a oprit grindina ce ameninta desfasurarea vizitei papale din weekend. continuă pe Hotnews

Daea, dupa ce s-a laudat ca l-a salvat pe Papa Francisc de grindina: Ordinul e dat de situatia radarelor pe care le percepe fenomenul si gravitatea lui (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a laudat zilele trecute sistemul antiracheta si a aratat ca au fost lansate in jur de 1. 000 de rachete. intrebat daca el a oprit grindina pentru Papa Francisc, Daea a raspuns.

Petre Daea sustine ca a oprit grindina pentru Papa Francisc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca sistemul antigrindina a functionat destul de bine si ca saptamana trecuta, cand Papa Francisc a Vizitat Romania, acestea au oprit grindina. intrebat.

Petre Daea sustine ca a oprit grindina pentru Papa Francisc

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca sistemul antigrindina a functionat destul de bine si ca saptamana trecuta, cand Papa Francisc a Vizitat Romania, acestea au oprit grindina.

PETRE DAEA: Avem 10.000 de hectare la nivel national afectate de inundatii si grindina

Suprafata agricola afectata de inundatii si grindina este undeva la 10. 000 de hectare la nivel national, dar culturile nu sunt compromise, ci doar se afla in pericol temporar, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Aproximativ 10.000 de hectare de culturi agricole, afectate de inundatii si grindina

Suprafata agricola afectata de inundatii si grindina este de aproximativ 10. 000 de hectare la nivel national, dar culturile nu sunt compromise, ci doar se afla in pericol temporar, a declarat, marti, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea, citat de Agerpres.

Daea, intrebat despre posibila sa schimbare de la Agricultura: Nu discut, nu discut, nu conduc discutia in aceasta directie (VIDEO)

Petre Daea ar urma sa-si piarda functia de ministru al Agriculturii, unii dintre colegii de partid reprosandu-i ca i-a pasat mai mult de Liviu Dragnea decat de soarta fermierilor. Daea ar urma sa fie inlocuit.

Petre Daea, luat in vizor de Paul Stanescu si noua conducere social-democrata: Fratele noului presedinte executiv PSD l-ar putea inlocui la sefia MADR chiar in aceasta saptamana

Noua conducere a PSD va decide daca Petre Daea ramane sau nu in fruntea Ministerului Agriculturii, in conditiile in care demnitarul a parut mai preocupat sa-l sustina pe Liviu Dragnea decat de soarta.

Petre Daea sustine ca romanii vor primi despagubiri pentru culturile compromise definitiv. E pentru prima data cand ne intalnim, in Romania, cu patru fenomene extreme in acelasi timp (VIDEO)

Ministrul Agriculturii a declarat, pentru B1 TV, ca Romania s-a confruntat pentru prima data cu patru tipuri diferite de fenomene meteo extreme. Petre Daea a mai sustinut ca vor fi despagubite persoanele ale.

Radu Banciu, despre Petre Daea: Nimic nu-l recomanda pe acest prostanac arhaic sa conduca agricultura romaneasca. Ce facea el? Fura, ca probabil din asta traieste in momentul de fata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Petre Daea, in contexul informatiilor aparute in spatiul public, potrivit carora acesta ar urma sa fie inlocuit din.

Motanul Larry a provocat probleme de securitate in timpul vizitei presedintelui Donald Trump in Marea Britanie

Larry, motanul care locuieste la Downing Street Nr. 10 din Londra - resedinta oficiala a prim-ministrilor britanici - a provocat probleme de securitate, marti, in timpul vizitei de stat a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie, relateaza Agerpres citand globalnews. ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )